Postajam ljubitelj vode Evian – oz. njihovih dizajnerskih steklenic. Lansko leto sem v zapisu Evian by Paul Smith in Jean Paul Gaultier objavil fotografije steklenic teh dveh dizajnerjev, letos pa se je na dizajn steklenice podpisal Issey Miyake

5 Responses to Evian by Issey Miyake

 1. Kuki pravi:

  Evian mi je pa ena boljših vod, ful dobra

 2. Abaddon pravi:

  A dej ne me jebat včeri sem dal za toisto vodo 2,10 eur (druge niso mel). Pa kam gre ta svet, a mormo res vodo uvažat iz Francije? Pa sej ne žvimo v afriki. Jst bi to z zakonom prepovedu. Na slovenskem trgu samo slovenska voda, ne glede na lepoto stekleničke!

 3. had pravi:

  @abaddon: ampak nisi pil iz steklenice :) ampak iz plastenke :)

 4. dr. Onyx pravi:

  Tole pa res ni čisto nič posebnega. Takšne slikice na steklenice rišejo že otroci v vrtcih, pa nobeden zaradi tega ne zganja hrupa. Verjetno gre pa za nekaj podobnega, kot pri Gorenju in njihovi črni (beli tehniki) design by Ora Ito. Kdor tipa ne pozna reče samo bljak in gre naprej.

 5. Aljaz pravi:

  Ok, da kupiš Evian zato, ker ti je všeč flaška, še štekam. Tiste, ki dajo 2 evra zato, ker je Evian “najboljša voda”, pa bi poslal na blind test. Biznis s flaširano vodo v bistvu najlepše pokaže, kako ni pomemben izdelek, ampak se služi predvsem z marketingom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.