Teorija zarote – NASA odkrije bakterijo, ki ne vsebuje fosforja v jezeru Mono Lake

Spomladi, med odkrivanjem Amerike, sem se ustavil tudi pri jezeru Mono Lake Tufa State Natural Reserve. Ravno to jezero pa je včeraj postalo še bolj slavno, kot je bilo do sedaj, zaradi odkritja NASE, da obstaja v tem jezeru bakterija, ki ne vsebuje fosforja, za kar so do sedaj zmotno bili prepričani da je potreben, ampak ima namesto njega arzen. Zadeva je bila tako odmevna, da je za trenutek skoraj spravila zadevo Wikileaks na stranski tir – ampak res samo za trenutek. Za kaj več bi morala NASA odkriti “nezemljana”.

To je prva teorija zarote. Namreč o tem odkritju so pisali/špekulirali že pred letom in pol – Searching for Alien Life, on Earth. In sedaj je bil pravi čas, da se zgodi nekaj, kar bo pozornost ljudi preusmerilo od Wikileaksa, ki buri javnost in polni novice. Ampak tokrat jim ni uspelo – zgodba o bakteriji je “muha enodnevnica”, kljub temu da bo lahko postavila določene do sedaj veljavne teorije v povsem drugačno luč.

In sedaj še k drugi teoriji zarote, kjer je več glavnih igralcev Lafarge, jaz in Mono Lake.

mono lake tufa photos


Mono Lake je naravni rezervat – jezero je tako slano, da ni primerno za kopanje, je pa raj za mrčes. Kamnite “skulpture” sredi jezera so nastale pod vodo, ko pa so dotoke jezera speljali v akvadukte, je gladina jezera močno upadla in “skulpture” so se dvignile nad vodo.

In ko sem bil tam, sem pomočil nogo vanj – in tukaj sledi teorija zarote. Namreč živim v Zasavju, ki je precej onesnaženo – Lafarge kuri vse kar pride pod roke, okoljsko ministrstvo pravi da je vse pravilno in pod kontrolo, Eko Krog pa trdi nasprotno.
Kaj če je vse to krivo, da sem bil jaz prenosnik te bakterije in sem jo s stikom z jezerom prenesel, ki jo je NASA odkrila v jezeru? Posledično mora v Zasavju obstajati kakšna še bolj “avtohtona” bakterija, ki ne preživi samo zaradi arzena, ampak ji niti jedrsko sevanje ne pride do živega?!

Bi NASA v Zasavju odkrila stvari, o kateri se ji niti ne sanja? Ah ja, škoda, ker je to zgoraj samo plod moje domišljije!

Klik na fotografijo za galerijo Santa Monica Muscle Beach – fotografije za ženske
santa monica muscle beach

Klik na fotografijo za ostale fotografije Santa Monica Pier
santa monica pier photos

Klik na fotografijo za celotno galerijo Santa Cruz California
santa cruz photos

Klik na fotografijo za ostale fotke Carmel River
carmel river

Klik na fotografijo za ostale fotke Rodeo Drive – Beverly Hills Photos

rodeo drive beverly hills photos

Klik na fotografijo za celotno galerijo America in Iraq – Arlington West – Santa Monica Beach
america in iraq

Klik na fotografijo za ostale fotke Corvette na sprehodu na U.S. Route 101
corvette

  1. had – hehe, kam pa pridemo brez domišljija? :)

    Wikileaks – čista štala, ampak Assangeja po moje ne bodo dobil
    LAfarge vs. Ekokrog – čista(umazana) štala; premnogo informacij iz vseh možnih koncev in krajev. Smrdi pa zelo!!! NAvijam za čim manjđe osnaževanje zasavskega okolja!
    nasa – ok, kul!

  2. Sej, za Arabce je tudi Wikileaks samo zarota Izraela ;)
    Sicer se mi pa bolj zdi, da je ta pompozna objava bolj Nasina promocija za dobit kaka sredstva, ki jim jih menda obupno primankuje.

Komentarji so zaprti.