Svoje čase sem rad jedel mamila. Raznorazna. In ko gledam naše voljene/izvoljene poslance, ministre, razne predsednike, se sprašujem, če je z njimi vse “v redu”. Oz. zastavlja se mi vprašanje, kakšna mamila jedo, da govorijo takšne stvari, oz. da se obnašajo, kot da so sami na celem svetu. Priznam, takšnih mamil nisem jedel nikoli.

Nekateri so očitali Katarini Kresal, da je pristala na urgenci zaradi mamil (vir), drugi spet očitajo isto stvar predsedniku vlade Borutu Pahorju (vir)… Verjetno nista edina, na katere je padel “sum” in opravičevanje z raznoraznimi zdravniškimi potrdili ne doseže svojega. Stvar je precej bolj preprosta, kot se zdi…

Včeraj sem tvitnilpredlagam vladi.si, da se naredi test na droge pri vseh poslancih/ministrih/predsedniku v roku tedna dni.. pa da vidimo rezultate :)


Jeap. Zelo preprosto. Izbere se dan, nepričakovano, ko se s kamerami pričaka naše voljene/izvoljene poslance, ministre, razne predsednike in se jim odvzame samo en las – iz tega se naredi podrobna preiskava in se vidi kdo uživa mamila in celo katera. Sklicevanje na raznorazne pravice in svobodo je tukaj povsem nesmiselno – naj bo tako kot pri policistih, ki te ustavijo in če zavrneš strokovni pregled/pihanje, si avtomatično kriv.

Zakaj bi bilo to zanimivo? Mogoče zato, ker se taisti ljudje bojujejo proti legalizaciji drog, ker so javni uslužbenci in ker ima narod pravico vedeti..

Lahko pa se seveda motim in je boljše, da narod niti ne ve, kakšna mamila kdo jemlje/je, kajti šele potem bi bile stvari veliko bolj jasne.

p.s.: Katarina Kresal je samoiniciativno šla opraviti test glede prisotnosti drog (vir), kjer je zapisano, da so vsi testi negativni! Rispekt!

Edina stvar, ki mi pade v oči in me zmoti – vzorec je bil pravilno dostavljen?? Če to pomeni, da je Katarina prinesla svoj urin, s katerim so naredili teste, bo to povzročilo nova sumničenja – iz prve roke lahko povem, da se da tako zelo dobro opravljati takšne teste – tako sem pomagal frendu pred mnogo leti in vedno je bilo vse negativno!