Posledično so tudi zapisi na blogu manj zanimivi in predvsem je več fotografij in videoposnetkov, s katerimi si kupujem čas, da mi ni treba pisati svojih kritik, predvsem pa da se vsaj malce spočijem od decembra. Stvari so namreč ravno nasprotne, kot bi morale biti v decembru – nič žuranja, nič ponočevanja, ampak:

  • zaključevanje projektov v stari službi (ki jo po desetih letih zapuščam in Bojan Požar me ne bo mogel več metati v isti koš z njo)
  • priprave na novo službo v kateri začnem delati takoj po Novem letu
  • delo na dveh velikih projektih, ki bosta povsem spremenila svet (ne, ne hecam se) in dojemanje naše realnosti (no, s tem se malce hecam)
  • zraven pa je priletel še cel kup drugih obveznosti, ki jih nekako uspevam še “hendlati”
  • Ampak ne jamram, da ne bo pomote. Ravno nasprotno. Evforičen sem, da se mi tolk stvari dogaja v tem času, da nimam niti časa razmišljati o rojstnem dnevu, kje bom preživel Novo leto, oz. kaj se mi bo dogajalo zadnje dni decembra. Če bom uspešno lovil samega sebe, bom naredil največ, kar lahko.


    Čez par dni, ko bodo stvari postavljene v malce drugačne luči, bom tudi našel več časa, da spišem spet kaj normalnega in ne bodo to zapisi za katere namenim 5 minut svojega časa, pa še ta čas je ponavadi nekje na WC-ju in napisan na iPadu. Je.bi.ga, takle mamo, saj smo se zato borili, kajne.

    Hvala, ker me, kljub temu da sam zase ne vem več točno kaj počnem, vi še spremljate :)