Eno leto sem moral čakati, da sem lahko stestiral lanskoletno odločitev. 25.12. je namreč moj dan rojstva – jupi, danes sem samo eno leto starejši in nič drugega. Lani sem odstranil datum rojstva na Facebooku – z namenom, da vidim razliko. Ker imam kar precej “prijateljev” na Facebooku, me je zanimalo koliko od njih resnično ve za moj rojstni dan, oz. koliko od njih se jih bo spomnilo in mi bo “virtualno” tudi voščilo.

Lani sem prejel preko Facebooka cel kup čestitk – več kot 300. Letos, ko ni datuma, ki bi opozarjal “prijatelje” sem dobil samo par čestitk in le te mi veliko več pomenijo, ker so iskrene in od srca in niso samo plod opozorila na FB-ju. In prav lepo je videti, da obstajajo še ljudje, ki se spomnijo takšnih dogodkov brez “opozoril”.


Da ne bo pomote. Celo življenje sem bežal pred svojim rojstnim dnevom, ker se mi to ni nikoli zdel dan, ki bi ga želel posebej praznovati. In to počnem še dan danes. Je pač samo en izmed dni v letu in mojem življenju. In kot tak ni nič posebnega.

Hvala vsem, ki ste se vseeno spomnili na rojstni dan in mi tako ali drugače voščili. In ja, veliko lepše je, če se te spomnijo ljudje, ki jim resnično nekaj pomeniš, kot pa če se te spomnijo vsi, ki jim to pove “opozorilo”. Vesel sem, da obstaja še svet izven virtualnega sveta!

9 Responses to 25.12. – jebiga, spet sem eno leto starejši

 1. S pravi:

  Vse naj naj :)

 2. Kašpar pravi:

  Vse najboljše!

 3. Robert pravi:

  Potem pa vsenajboljse! :-)

 4. Tomaž pravi:

  Redno bloganje še naprej!

 5. gregor cuzak pravi:

  Vidiš, to je razlog, zakaj sem pred dvemi leti zapustil FB. And I have never looked back since :) Uživaj

 6. My Kafkaesque life pravi:

  Vse najboljše in ogromno zdravja naprej :)

 7. Denis pravi:

  Vse najboljše in čim več dobrih stvari :)

 8. Si. R. pravi:

  Žal sem že zamudil, bom pa zato še dodatno nevljuden in bom vprašal, katerga leta pa si bil “dobavljen”? :-)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.