Današnje jutro bi res bilo lahko čist navadno, če se od ostalih ne bi ločilo po eni stvari. Namreč do sedaj, odkar pišem blog in še malce dlje (deset let) sem zjutraj od doma odšel v službo v podjetje Ultra, kasneje na hčerinsko podjetje Margento (o katerih vesoljna javnost verjetno ve več kot jaz, vsaj takšen občutek sem dobil v zadnjem letu) in sedaj se je to spremenilo.

Od danes naprej bom namreč odhajal v službo na Sonce – majhen korak za človeka, velik zame, bi lahko zapisal ob tem. In zadnje čase sem bil precej razdvojen – kot sem napisal že v zapisu preveč stvari se dogaja, tako da težko lovim sam sebe. Sedaj pa upam, da se bodo stvari postavile nazaj v smiselno celoto in se bo vse skupaj nadaljevalo od tu do neskončnosti!


Nekoč sem nekje prebral da sta dve stvari stresni za človeka – menjava službe in selitev. Meni se ne zdita, sedaj ko sem obe dve že preizkusil. Meni se zdi precej bolj stresno pakiranje za počitnice in kaj podobnega. Ampak to bo verjetno posledica dejstva, da večkrat pakiram za počitnice, kot menjam službo, ali se selim.