Val202 ima v svojem programu del, ki ga sovražim – imenuje se oglasna oddaja, kjer se predstavljajo podjetja, ki prodajajo “zanimive stvari” – Gelle Royale, neke čudne alge, itd..

Ampak danes sem med preklapljanjem kanalov odkril nekaj še bolj zanimivega. Namreč tudi 2. program RTV Slovenija ponuja podobno zadevo – Glukozamin Pharma Nord se je predstavljal v oddaji, ki je bila zelo podobna oglasnim oddajam na Valu202.

Očitno je res kriza na nacionalki, da se takšne stvari puščajo v eter! Ampak itak davkoplačevalci, ki plačujemo RTV naročnino, požremo vse. Kakopačne!

7 Responses to Oglasna oddaja na RTV Slovenija 2

 1. ZonPjer pravi:

  Uf, te oddaje pa segajo že daleč nazaj, še pred krizo…Le prestavljajo jih iz jutranjega programa na večerni, potem popoldanski… Zakaj to vem? Ker me pa enkrat nekaj od tega moralo zanimat…heh..

 2. podplat pravi:

  He, he in nakoncu je oznanjeno: To je bila oglasna oddaja, v stilu kot to izrečeduhovnik – to je bila božja beseda. Grozno. Čudno, da gospod Stresne reagira na to-

 3. To je sramota, a me sploh ne preseneča.

 4. Sandi pravi:

  Hahaha in had ima pa zisha.si oolong caj na svojih reklamah. A niso to dvojna merila. Kritiziras neumne artikle , ki jih tudi sam oglasujes.

 5. had pravi:

  @sandi: kaj je narobe s cajem zisha? ne stekam.. kaj je tukaj neumnega? in se nekaj.. torej ti mene enacis z nacionalno televizijo za katero placujes narocnino?

 6. Sandi, a si ti normalen? Oolong čaji so najboljši na svetu. Za tak komentar bi šel v zapor na Tajvanu.

 7. Verjameš ali ne…zadnjič sem slučajno browsal med radijskimi postajami in na HRT 2 zaslišim znani glas. Tistega, ki ga na Valu 202 vedno slišim nakladati o zakisanosti telesa…tik preden preklopim. ;)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.