Spoštovana Žan Nekrep in odvetnik Luka Gaberščik iz Odvetniške pisarne Brulc in Gaberščik, zahvaljujem se vama za vajino pismo, kjer me obtožujeta nedopustnega poseganja v osebnostne pravice Žana Nekrepa v zapisu Žan Nekrep govori neumnosti na Valu 202, s katerim sem mu povzročil moralno in materialno škodo, in sem spodbujal in hujskal k nasilju zoper Žana Nekrepa.

Žan Nekrep zaradi mojega omalovažujočega zapisa, ki je zaničevalen in obrekovalen, po vašem pisanju sodeč, trpi poslovno škodo, ker sem na ključni besedi Žan Nekrep na iskalniku pred samim Žanom Nekrepom. V bistvu me pozivata, da odstranim omenjeni članek iz bloga in da preneham s pisanjem o Žanu Nekrepu, ker v nasprotnem primeru bodo proti meni sprožili vsa pravna sredstva, ki mi bodo povzročila nevšečnosti in nepotrebne stroške postopkov.

Spoštovana Luka Gaberščik in Žan Nekrep – da ne bom dolgovezil – stojim za vsako besedo, ki sem jo v omenjenem članku zapisal in rade volje vaju vidim na sodišču, kjer bodo za to pristojni organi ugotavljali komu sem kršil osebnostne pravice. Da bom odstranil zapis iz bloga, bo pa potrebno malce več kot “grozilno” pismo s podpisom odvetnika – ko bo to storilo sodišče, bom rade volje odstranil zapis. In upam, da bo znal Žan Nekrep na sodišču ovrednotiti izgubo poslovnega uspeha zaradi zapisa na blogu.

Bi pa opozoril na malenkost, ki jo je očitno Žan Nekrep spregledal – ker se mi je že takrat ob pisanju komentarjev zdelo, da bo ta zapis izkoristil za grožnje s tožbo, sem mu v komentarju to tudi zapisal:

21.9.2010:
p.s.: upam, da me ne bos tozil, kot grozis nekaterim drugim :)
in Žan Nekrep v komentarju odgovori:
21.9.2010:
Zakaj bi te tožil? Škoda denarja za odvetnike, piši in služi na moje ime (Žan Nekrep bo verjetno vedno bolj iskano) :) :) :)

Žan Nekrep ni iskan pojem, prav tako obstaja cel kup podjetij, ki ponujajo SEO optimizacijo – v končnem primeru se lahko Žan Nekrep obrne celo name, pa mu bom svetoval kako naj se pozicionira na prvo mesto na iskalnikih in bo lahko kasneje tudi to vključil v svojo ponudbo!

p.s.: za ta način komunikacije sem se odločil iz preprostega razloga. Ker je na pismu datum 30.11.2010, jaz pa sem ga prejel prejšnji teden, je primer verjetno že na sodišču – ker nisem odstranil zapisa. In priznam, prav srčno se veselim srečanja!

Klik na fotografijo za ogled celotnega pisma, ki mi je povzročil strah in trepet in zaradi katerega ne morem že tri noči mirno spati, da o izgubi poslovne škode niti ne razmišljam :)