Spoštovana Žan Nekrep in odvetnik Luka Gaberščik iz Odvetniške pisarne Brulc in Gaberščik, zahvaljujem se vama za vajino pismo, kjer me obtožujeta nedopustnega poseganja v osebnostne pravice Žana Nekrepa v zapisu Žan Nekrep govori neumnosti na Valu 202, s katerim sem mu povzročil moralno in materialno škodo, in sem spodbujal in hujskal k nasilju zoper Žana Nekrepa.

Žan Nekrep zaradi mojega omalovažujočega zapisa, ki je zaničevalen in obrekovalen, po vašem pisanju sodeč, trpi poslovno škodo, ker sem na ključni besedi Žan Nekrep na iskalniku pred samim Žanom Nekrepom. V bistvu me pozivata, da odstranim omenjeni članek iz bloga in da preneham s pisanjem o Žanu Nekrepu, ker v nasprotnem primeru bodo proti meni sprožili vsa pravna sredstva, ki mi bodo povzročila nevšečnosti in nepotrebne stroške postopkov.

Spoštovana Luka Gaberščik in Žan Nekrep – da ne bom dolgovezil – stojim za vsako besedo, ki sem jo v omenjenem članku zapisal in rade volje vaju vidim na sodišču, kjer bodo za to pristojni organi ugotavljali komu sem kršil osebnostne pravice. Da bom odstranil zapis iz bloga, bo pa potrebno malce več kot “grozilno” pismo s podpisom odvetnika – ko bo to storilo sodišče, bom rade volje odstranil zapis. In upam, da bo znal Žan Nekrep na sodišču ovrednotiti izgubo poslovnega uspeha zaradi zapisa na blogu.

Bi pa opozoril na malenkost, ki jo je očitno Žan Nekrep spregledal – ker se mi je že takrat ob pisanju komentarjev zdelo, da bo ta zapis izkoristil za grožnje s tožbo, sem mu v komentarju to tudi zapisal:

21.9.2010:
p.s.: upam, da me ne bos tozil, kot grozis nekaterim drugim :)
in Žan Nekrep v komentarju odgovori:
21.9.2010:
Zakaj bi te tožil? Škoda denarja za odvetnike, piši in služi na moje ime (Žan Nekrep bo verjetno vedno bolj iskano) :) :) :)

Žan Nekrep ni iskan pojem, prav tako obstaja cel kup podjetij, ki ponujajo SEO optimizacijo – v končnem primeru se lahko Žan Nekrep obrne celo name, pa mu bom svetoval kako naj se pozicionira na prvo mesto na iskalnikih in bo lahko kasneje tudi to vključil v svojo ponudbo!

p.s.: za ta način komunikacije sem se odločil iz preprostega razloga. Ker je na pismu datum 30.11.2010, jaz pa sem ga prejel prejšnji teden, je primer verjetno že na sodišču – ker nisem odstranil zapisa. In priznam, prav srčno se veselim srečanja!

Klik na fotografijo za ogled celotnega pisma, ki mi je povzročil strah in trepet in zaradi katerega ne morem že tri noči mirno spati, da o izgubi poslovne škode niti ne razmišljam :)

blank

74 Responses to Žan Nekrep in Luka Gaberščik se borita za dobro ime z zahtevo po odstranitvi zapisa

 1. Rok pravi:

  Had, pri tej zadevi imaš vso podporo Drugega sveta. Če jo boš potreboval, se lahko kadarkoli obrneš na nas.

 2. Tomaž pravi:

  Odvetniki so res najbolj požrešna živalska vrsta. Če plačaš, te bodo zastopali pa če si sveže izležen piščanec, ki si je pri padcu iz kurine riti še v jajcu poškodoval modrostni zob.
  Brez kančka morale, nobene zdrave pameti.

  In potem naj pričakujemo od sodnika, da bo dovolj avtoritete in bo požugal odvetniku, da naj ne izgublja njegovega (dragocenega) časa, predvsem pa povedal Žanu Krepu, da vsak klovn v kravati še ni gospod…

 3. JB pravi:

  Jao mene bi bilo sram tak primer zastopati – kakšna sramota. Sicer pa a ni ta odvetnik “uspešno” zastopal poslanca prijatelja?!

 4. Domen pravi:

  A vidi smo prišli v “ameriko”.
  Zdej bomo tožili vse po vrsti, sram ga bilo.

  Je še kar nekaj podobnih zapisov po internetu in ima Žanov odvetnik zagotovljeno delo za vsaj kakšno leto naprej :)

 5. Sunshine pravi:

  Upam, da jim daš vetra! Meni gre strašno v nos, da je danes tudi resnica lahko sporna, če nekoga pokaže v pravi (negativni) luči. :( Naj se gospod Nekrep raje zamisli zakaj pušča s svojim blebetanjem tak vtis kot ga, namesto da zapravlja čas in denar za odvetnike.

 6. alivea pravi:

  Simpatično. Frazo ‘stopiti na prste’ sta Žan in Luka vzela dobesedno in jo razumeta kot poziv k nasilju.

 7. en pravi:

  Had, ti pa imaš nekaj poguma. Sam bi skoraj zagotovo odstranil članek od katerega pravzaprav nič ne bi imel. Upam, da se res srečate na sodišču, da vidim kako se bo zgodba iztekla. Vsekakor bi znalo biti zanimivo, še posebaj izid, da vidim ali se lahko tako “pljuva” po nekom brez posledic ali ne :) Ne bi bil pa rad na Žanovem mestu, ker ga dost folka kritizira in si je res pridobil zelo negativno konotacijo :S Če bo ta človek kdaj iskal zaposlitev bo lahko imel precej težav.

 8. alivea pravi:

  Morda v scanu zamegli njegov naslov, ker gre za osebni podatek in v tem primeru ne gre za s.p. ali d.o.o.

 9. Aljaz pravi:

  Kdaj se bodo “znalci” pri nas začeli zavedati, da so takšna grozilna pisma v bistvu scanje proti vetru, ko gre za splet?

  Sicer pa že to pove dovolj o tem, kakšen “strokovnjak za medije” je Žan Nekrep ;) Ups, upam, da ne bo zdaj še mene tožil.

 10. bubašvabe pravi:

  Ma to ne morš verjet, kako nizko se folk spusti. Upam, da dobi po prstih, če ne drugega, od sodnika, kaj da se gre take oslarije… :-/

 11. Gregor pravi:

  Had, si mogoče pomislil, da Žan služi na odvetnikov račun? In mu je prodal svojo storitev s tem, ko mu je zagotovil objavo dopisa na tvoji spletni strani? :)))))))

 12. had pravi:

  @gregor: loool.. ta mi je vsec :)

 13. aaaaaaaaaaaaaa pravi:

  Advokat te sicer za vsak dopis sodišču opali za minimalno 300 – 400 komadov (ali še več, odvisno od njegovega brenda), seveda obračuna tudi vsako fizično prisotnost v sodni dvorani s potnimi stroški vred, ampak se nimaš česa bati, tudi če bi slučajno bil kriv. Konec koncev, kdaj je pa to naše “nezavisno” sodstvo že obsodilo kogarkoli iz bazena derivatov Partije™. Edin problem zna biti, če se Gregec kaj spički z ostalima udoma troedine Partije™ ali če je tisti pizdek pri pasjejebcih, ki so stajkunizirali pravosodje.

  Pa še tole sporočilo Gaberščiku naj gre v zapisnik. Odvetnik je zavezan delati za dobro svojega klienta. To tudi pomeni, da oceni klientovo željo po pravdanju in mu jo močno odsvetuje, če je brezvezna. Ker ni opravil tega temeljnega poslanstva, že sedaj vem, kdo me zagotovo ne bo nikoli zastopal v morebitnih sodnih postopkih.

 14. Andraž pravi:

  “Nedaj se hade” :)

 15. jakasibicekaka pravi:

  Amerikka!

 16. Gregor pravi:

  A je to ta Luka, ki so mu v Celju prepovedali vstop na občino? lol

 17. Manuela pravi:

  Z D A ;) Had…carsko :)

 18. Hajdy pravi:

  upam da ga bos tozil nazaj .. za izgubo dohodka za cas ki ga bos porabil za sedenje v dvorani, posvetovanje s svojim odvetnikom … in resnicno upam, da si bos za oba primera najel pregresno dragega odvetnika, da potem te stroske placa marketinski guru

 19. (jm) pravi:

  28.584 prihodkov leta 2009 je imel. In 8K EUR izgube. Vprašanje, koliko jih je imel leta 2010, seveda pa je vse, kar je manj kot 2×28.584 je kriv HAD. Ker je namreč vsem jasno, da bi Žan brez kontrapropagande vsako leto svoj promet najmanj podvojil.

  PS: Meni je enkrat ena grozila z tožbo. Pa je potem se malce umirila in lepo prosila. In sem ji ustregel. Lepa beseda, lepo mesto najde.

 20. had pravi:

  @(jm): tocno to.. ce bi me kontaktiral sam in bi mi povedal, da ima probleme zaradi tega zapisa, bi sel v webmaster tools in dal noindex na ta zapis in bi izginil iz googla.. simple as that.. ko pa se zgodi to, da ti zacne nekdo groziti in pogojevati stvari, pa naredis ravno obratno..

 21. bbb pravi:

  pridemo navijat ;)

 22. primoz pravi:

  LOL, “strokovnjak za SEO” se ne zna zriniti pred Hada na googlu :)

 23. bbb pravi:

  pa sej zdaj je pred Hadom :)

 24. Vitomor pravi:

  Pri tem prihodku je treba vedet, da gre pri njem za posredniško prodajanje oglasov, kar pomeni, da približno dve tretjini gresta mediju. Na primer če stranka naroči pri njem oglaševanje na fb, on zaračuna 0,17 eur za klik, fbju plača 0,12 eur, tako da mu pri tem ostane le tretjina. Pri 29 k mu tako ostane 10 k, od tu je treba odštet redne stroške za najem prostorov, hosting, računovodstvo, mobitel, internet, potni stroški in ni čudno, da potem pridemo na -8 k.
  0 zaposlenih.
  Temu se reče neuspeh in tukaj o dobremu imenu ne moremo govoriti.
  Toliko skozi okvir poslovnih rezultatov v številkah. O vsebini raje ne bi izgubljal besed, ker so že drugi dovolj povedali. Človek se mi dejansko SMILI!

 25. hruske pravi:

  Had,

  enostavno.

  V svojem prispevku na blogu nisi napisal nič novega, samo jasneje si zapisal kar je že bilo znano.

  “Prodajati meglo” pomeni ponujati nejasne pogoje izvedbe storitve. Da so pogoji nejasni je razvidno iz citatov prispevka Vala 202, ki razkrivajo nerodno izražanje zastopnika ponudnika storitev.

  Še več, pravzaprav. Iz citatov je razvidno, da ponuja storitev plasiranja PR objav pod pretvezo novic, kar pa je lahko v navzkrižju z 46. členom (jasno označene oglasne vsebine) in 47. členom (prikrito oglaševanje) Zakona o medijih.

  Če smatram blog za medij, ima po 26. členu Zakona o medijih Žan Nekrep pravico do popravka, ki si ga, v kolikor ga prejmeš, dolžen objaviti.

  lp.

 26. had pravi:

  @hruske: :)
  hvala za tale komentar.. namrec tocno tole, kar si zapisal sem imel v mislih.. ce bi me zan sam kontaktiral, oz. kakorkoli omenil, da mu delam “probleme” z zapisom, bi to odstranil..

  to, da bi se posluzil pravice do popravka, pa se verjetno ni spomnil :)

  10x

 27. abcd pravi:

  A lahko linkam ta zapis na high profile straneh, da ga postavimo višje pod keyword Žan Nekrep?

 28. had pravi:

  @abcd: hahaha :)

 29. Matevz pravi:

  Predlagam in navijam za live stream iz sodne dvorane! Ne se dat!

 30. markopigac pravi:

  Ne spomnim se vec natanko kaj si takrat pisal, a vem, da nisi niti malo posegal v dobro ime, saj ima laz kratke noge!

 31. markopigac pravi:

  Guglal sem “Žan Nekrep”. Had, jaz bi na tvojem mestu izbrisal omenjeni blog zapis. Pa veš zakaj? Ker se je nekdo, ki je imel stran Razkrito.net in je imel podobne izpade pred nedavnim obesil. Bad Carma.

 32. Spartak pravi:

  Zanimivo, kaj naj drugega rečem :)

  Mogoče bi pa res lahko ti ponudil Žanu optimizacijo strani, da ne bo tako nesrečen :)

 33. Bosstjanz pravi:

  Tale zapis bo spet dvignil pozicijo….

  Lej, vsak “podjetnik” si prizadeva dobiti svoj prostor pod soncem. Enim pač uspeva (Damjan Murko), drugim pač manj. Če pa to stori tako, da ga nekdo sesuje po levi, pač z negativno promocijo, je lahko le prijazen in poskuša izkoristiti sebi v prid.

  Dober primer sta imela tudi Zrnec pa un ta drug, v oddaji As ti tudi not padu? kjer sta ravno Murkeca odlično izigrala.

  Zelo bi bil vesel, da bi ta zadeva res prišla na sodišče, saj bi bil dober primer.

  Vendar ne bo, saj najbrž Žan nima toliko sape, odvetnik se bo pa dodobra obrukal.

  Če pa pride do tožbe, pa izgubiš, bomo pomagali zbrati sredstva, ni problema. (Had, kot mali Assange.)

 34. Karmen pravi:

  Tole je pravzaprav zelo žalostno. In me spomni na dni, ko smo entuziastično želeli osnovati DBBS, da bi imeli varovanje in pravna znanja tudi za v prav takšnih primerih.

  Želim ti čim manj težav in čim prej rešeno tole zadevo.

 35. had pravi:

  @bostjan: ne bo potrebe po zbiranju sredstev :) me bo, zaradi odmevnosti primera, zastopal kak pro bono odvetnik :)

 36. Bosstjanz pravi:

  Oj, razkrito.com ne dela več… Tako, da lahko Žan umakne zapis iz prve pozicije na Googlu…

  Pa boš kmalu spet prvi.

  @Karmen: Jaz pa želim, da ima Had, čimveč dela s tem… Vidim, da ga to podžiga (kot tudi mene), kar vodi k še boljšemu delu, osebni rasti, razvoju.

  Kapo dol!

 37. bbb pravi:

  ja zanimivo, danes dopoldan je še delal njegov sajt razkrito.com, zdaj ga pa ni več. Had ima magično moč, pravzaprav je že prav strašljiv ta vpliv had-a.

 38. Bosstjanz pravi:

  … Edino, ce bo za “propad” strani krivil Hada. Poslovna izguba, pa to…

 39. Aleš pravi:

  A morebitna obravnava bo javna? Ker me mika, da bi jo obiskal. :)

  Sicer pa … če boš izgubil, se zna zgoditi, da bo objava hitro pristala na različnih straneh in mu povzročila še več škode. Tako da je zanj v bistvu ceneje in pametneje, če odstopi od vsega skupaj.

 40. SasoK pravi:

  “28.584 prihodkov leta 2009 je imel. In 8K EUR izgube. Vprašanje, koliko jih je imel leta 2010, seveda pa je vse, kar je manj kot 2×28.584 je kriv HAD. Ker je namreč vsem jasno, da bi Žan brez kontrapropagande vsako leto svoj promet najmanj podvojil.”

  Bi pri tem poslovnem modelu podvojen promet pomenil tudi 2x višjo izgubo? :) Had je pravzaprav njegov rešitelj, ki preprečuje, da bi Nekrep zabredel v resne dolgove :)

  Komedija.

 41. Anonimno pravi:

  Ja, obravnave praviloma so javne, le potencialne priče ne smejo prisostvovati. Ponavadi za javnost zaprejo kakšne občutljivejše primere (zorabe otrok…).

  Na prenos pa kar lepo pozabite. Že ob vstopu na sodišče greš lepo na “letališki” pregled in poleg drugih “nevarnih” predmetov morajo v sef obvezno tudi izključeni telefoni (izjema so odvetniki). Ampak menda sedaj namesto zapisnika dobiš celotno obravnavo (samo glasovno) posneto na DVD in to bi se verjetno celo smelo naknadno vreči na streaming server, po možnosti z izrezanimi osebnimi podatki.

 42. S pravi:

  Gregor me je malce prehitel, tudi sam sem takoj pomislil na promocijo žana in odvetniške družbe. Brezplačno oglaševanje, hkrati pa tudi medijsko izpostavljenost (verjemite da se bo še veliko pisalo o njem – rumeni tisk), kar lahko prinese tako Žanu kot tudi Odvetniški družbi.
  Je pa seveda vprašanje na kakšen način se boste šli in kdo bo good in kdo bad guy ;)
  Načeloma je vedno tako, vendar če si znaš obrnati sebi v prid in da nimaš kakšnih “strašnejših” dogodkov v ozadju te nima česa biti strah.

 43. had pravi:

  @s: jaz nimam nobenih dogodkov zadaj.. sej pisem blog in vse povem :) tko da ni panike..

 44. S pravi:

  Glede groženj, mislim da smo vsi na začetku grozili z raznimi tožbami, črnogorci, batinami… Ampak to delajo tisti, ki so nekje v začetku in šele spoznavajo realnost.
  Edina zdrava/moralna rešitev je dogovor na lep način. Lepa beseda lepo mesto najde :)

  Kako si predstavljam celoten scenarij, da Roni in Žan zakopljeta bojno sekiro in začneta morebiti celo sodelovati. Slej ko prej bo treba zadevo rešiti z dogovorom in priznanji, kaj je res in kaj ni, saj Slovenska sodišča niso sposobna pravno formalno odločati/dosojati. Tako da glede na situacijo zna biti enkrat na Žanovi strani žogica, drugič na Ronijevi.
  …nevem če se splača zmetati ne vem koliko denarja za prazen nič, če pa se lahko kaj bolj pametnega naredi za isto vrednost (oba bosta imela cca 1500€ stroškov + pritožbe, dokazovanje ki lahko dvigne cifro x2; še posebej pa “znan odvetnik”, ki samo da pregleda primer vzame 500€).

 45. en pravi:

  Se mi je kar zdelo, da se bo Nekrepova zgodba z razkrito.com končala tako kot se je. Pisal je o zadevah, ki se jih je komaj učil in ne iz lastnih izkušenj (vsaj večinoma). Mogoče je sedaj propadel ali pa ugotovil, kako se da resno služiti. Seveda noben ni tako nor, da bi o tem kar tako za free pisal in tudi on ne. Pač, mal čudno, da se je predstavljal z imenom in priimkom. Bolje bi bilo, da bi bil bolj anonimen že od začetka. Ker se je predstavljal za nekaj kar ni ima zdaj pač njegovo ime nekako negativen, smešen skorajda klovnski prizvok. Na precejšnjih spletnih mestih so se delali norca iz njega. Upravičeno ali neupravičeno, ne vem in me tudi ne zanima. Dejstvo je, da takšna (negativna) reklama lahko koristi le redkim.

 46. S pravi:

  Had super, sporoči ko bo kaj novega :)
  (sem redni bralec tvojega bloga, mogoče včasih že preveč – se zgodi pogostokrat da grem prvo maile preverit, potem FB, Had, IM šele potem Žurnal, Finance ter ostale portale… Ponavadi so bile stvari malce obrnjene; se vidi kje je kakovost :))

 47. S pravi:

  En, podobno se je zgodilo tudi z tistim portalom ki ga je predstavljal na Val202??
  Te poteze prav gotovo niso najboljše, ker nekaj obiska je imel. Razen če ni imel dolgoročnih načrtov in je sam spoznal da je res brezveze (mislim iz časovnega vidika, čas je denar). Potencial je bil, vendar z precejšnjo prenovo vseh delov (nebi omenjal, je bilo dovolj povedanega/predlaganega).

 48. S pravi:

  …mimogrede, zgleda da se bo tale debata tako razvila kot ona na Šalabajzerju glede telefonov ;)

 49. padalc pravi:

  Zanimivo! Tale Gaberščik se pravda tudi z mano zaradi domene, s končnico .si.

  Odkar so v veljavi domene s šumniki so nekateri “mladi podjetniki”, z željo po hitrem zaslužku, izkoristili in registrirali domene, katere blagovne znamke in domene brez šumnika imajo v lasti podjetja z več kot 20 let starimi blagovnimi znamkami.

  Da ne bom dolgovezil:

 50. ram pravi:

  omg lol, epitom ownaže!

 51. megafotr pravi:

  @S: alter ego? Vsaj po stilu pisanja sodeč sklepam…

  Poznam ene tri take kerlce, ki jih ne izuci pa da se ubijes. Skoda, ker so pridni in delovni fantje, ampak brez talenta in posebnih znanj. Cele dneve prodajajo bedarije brez dodane vrednosti in oglase na raznih butastih portalih. Ce bi to svojo trzenjsko zagnanost porabli za prodajo zivljenjskih zavarovanj al pa tud sesalcev, bi mogoce celo zlo fajn zasluzli.

 52. S pravi:

  megafotr, takšnega komplimenta pa še nisem dobil ;)
  V katerem delu si videl, da bi lahko rekel alter ego?

  Načeloma so skoraj vsi alter ego-ti, sploh če malce bolj podrobno spremljaš forume… mislim da je zadeva globja in da je zgolj neka “strokovna pomenka” ki bi naj uporabnika nadgrajevala… V bistvu pa vemo da zna vsak prepisati iz slovarja ;)

  padalec, na splošno so problemi z domenami. Poznam primer ko so imeli patentirano ime, registrirano domeno, pa jo niso pravočasno podaljšali. Prevzelo je neko Hrvaško podjetje in zagrozilo Slovenskemu da jih bodo tožili za 35.000€ za poslovno škodo če sprožijo domenski spor (zavedali so se pa da bi izgubili).
  Najbolj zanimivo pa je, da so želeli domeno podjetniku prodati za 25.000€!! …bolje da ne opišem kakšni pogovori so potekali (z mano in njimi), vendar ker se je direktor podjetja ustrašil jo je prepustil njim (čeprav še danes nima nobene vsebine).

  Khmm, Had se opravičujem za zgornji offtopic, ki nima nobene veze z temo članka…

 53. S pravi:

  Had, vidim da se tudi na FBju počasi “razpreda” tale grožnja oz. obtožba :)

 54. Borc pravi:

  Žan Nekrep je največji cirkusant v Sloveniji…čeprav tudi ti Had nisi daleč za njim! Malo poglej o sebi komentarje (straneh, forumih)

 55. had pravi:

  @borc: bi prosil za obrazlozitev :) ce je seveda mozno – o cirkusantu v meni :)

  ce bi se oziral na komentarje, potem ze dolgo casa ne bi vec ne blogal ne tlacil nase grudi :)

 56. megafotr pravi:

  S: sklepam po izboru besed, stavcni strukturi in napacni uporabi velike zacetnice. Res je zelo otrocje, da clovek grozi z odvetniki, potem pa takole “undercover” sodeluje v debati. Sodnik bo navdusen!

 57. S pravi:

  megafotr, zopet si me nasmejal (velika začetnica) :)
  Drugače pa si s tem sam povedal kakšen si, khmm nebom naprej da ne bo zopet offtopicov.

 58. Marko pravi:

  Razkrito.com je po moje odstranil zato, ker bo to lično zapakiral in prodal naprej. Zakaj bi jih potem zastonj ponujal?

 59. vladislav pravi:

  Kaj zdaj to? “S” je Žan, če prav vidim?

  Ker take neumnosti s takimi tipkarskimi napakami lahko počne samo nekdo, ki je njegovega kalibra. Smeh do solz, vam rečem ;)

 60. Borc pravi:

  @Had: oziraš se itak na pozitivne komentarje…negativne pa itak ignoriraš. Večkrat sem zasledil kako “pametuješ” in klatiš neumnosti (tvoji komentarji), vendar so te še tisti “s kratko lajtungo” prečitali,da ne zaostajaš za Nekrepom. Pa da mi kdo ne očita, da pišem namesto Nekrepa:) Ta je večji debil kot Damjan Murko!

 61. Had, cela blogosfera stoji za tabo. Itak je finta vsega tega PR na tvoj račun, ne more se nekdo boriti za nekaj, kar nikoli ni imel.

 62. had pravi:

  @borc: povsem drzi.. namrec sem opazil, da se taksne debate nikoli ne koncajo.. ce ne das povoda za diskusijo, pa le ta zamre :)

  pametujem in klatim neumnosti.. oz. izrazam svoje mnenje :) nikogar pa ne posiljujem z njim.. predvsem pa nicesar ne prodajam :)

 63. S pravi:

  čaki čaki, vladislav zdej me pa že žališ ;)
  Nenazadnje je lahko vsak tukaj ŽN, po IPju bo pa ziher Had vedel najbolje če se res pridružuje debati.

 64. smoger pravi:

  Zanimivo. Komaj čakam epilog zadeve.

 65. had pravi:

  S in Žan Nekrep, ki je komentiral v enem od prejšnjih zapisov nimata istega IP naslova!

 66. megafotr pravi:

  Guruji interneta se pa menda že spoznajo na proxyje in podobne tehnikalije :)

 67. S pravi:

  had, thanx :)

 68. S pravi:

  megafotr, a si res tolk želiš govoriti z ŽN? Pa a ni bolje da ga pokličeš, ne pa da tukaj nekomu dokazuješ da je on, če ni?
  Načeloma bi lahko bil vsak “skriti ŽN”, če pa je pa to ve samo Had :)
  Da ugotoviš ali je on ali ni, pa lahko vidiš že po njegovem pisanju. Sam preko pisanja ugotovim s katerim se pogovarjam (recimo en primer ko se ena oseba predstavlja pod tremi različnimi niki; ampak hitro se da ugotoviti slog pisanja in kdo se skriva za njim) :)

 69. alivea pravi:

  Kdo pa si ti, S? :)

 70. S pravi:

  kdo pa si ti alivea? :)
  …ŽN nisem.

 71. S pravi:

  Jaz sem pa Super ;)

 72. žan? pravi:

  zanimivo kam je prišlo bloganje. infantilno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.