Očitno se stvari v Sloveniji spreminjajo, saj je podjetje Powercom sistemi pred uro poslalo “press release” za medije, da bo Apple iPad od petka naprej na voljo v Sloveniji!

apple ipad

Od naslednjega petka bodo vsi modeli iPada naprodaj pri izbranih trgovcih Apple Authorised Resellers.

Cene in dobavljivost
Vsi modeli iPada bodo takoj na voljo po priporočenih maloprodajnih cenah 499,00 EUR za model 16 GB WiFi, 599,00 EUR za 32 GB WiFi, 699,00 EUR za 64 GB WiFi, 599,00 EUR za 16 GB WiFi + 3G, 699,00 EUR za 32 GB WiFi + 3G in 799,00 EUR za 64 GB WiFi + 3G.

Celoten “press release” na SloPr – iPad od petka na voljo v Sloveniji


Sam sem ga nabavil v Vegasu, med lanskimi počitnicami – Apple iPad – Caesars Palace Apple Store – imam ga in priznam, da se ga do sedaj še nisem naveličal – v bistvu ravno nasprotno, čedalje bolj ugotavljam, da bi potreboval dva – namreč ta je “ves čas zaseden” in le redko pridem do njega!

Sedaj samo še pričakujem da ga mobilni operaterji ponudijo v svojih paketih in da bo naslednji korak tudi to, da pride iPhone v Slovenijo! Po skoraj treh letih!

apple iphone

Kateri mobilni operater ga bo imel prvi po vašem mnenju??

10 Responses to Apple iPad končno v Sloveniji – od petka naprej pri vseh Apple Authorised Resellers

 1. ZonPjer pravi:

  Zdej pa ne boš več glavni na vasi ;)

 2. ZonPjer pravi:

  Dve zadevi se mi zdita ob tem zanimivi…Po moje so naši mainstream mediji to novico nekako vedeli že dosti prej, vsaj približno, da so en za drugim pripravili ipad aplikacije. Ker sicer ne vem, v čem bi se jim spalčalo za par vas, ki ta gadget že posedujete, kaj misliš? Ob tem je pa seveda čudno, da so se sploh zmigali, ker običajno se zeha še dolgo časa.
  Druga je pa, da je tik pred prihodom dvojke, zaloge najbolje prodati v rezervnih apple provincah, recimo…Ali pa pa dobimo zraven še koga iz Guantanama, ki pa ne bo tapkal po tablici ;)

 3. abcd pravi:

  Ta petek! :)

 4. markopigac pravi:

  Imam najdražjega. Ker so se devali, sem denar dal Avstrijcem. Zdaj pa naj čakajo še z IP4, pa bodo tudi ostali brez mojih evrov.

 5. Blaziek pravi:

  Sicer se ne spoznam na te zadeve, ampak a ni zanimivo da so jih začeli prodajati oz. jih bodo, malo pred izidom ipad 2. Jim jih je preveč ostalo? Pa jih bo sedaj dobil še majhen trg? Mogoče pa boste imeli nekoč to srečo tudi z iphoneti. ;P

 6. Andrej pravi:

  Če pride iPad 2 kmalu, potem po stoposto cena iPada padla in si ga bom (mogoče) nabavil ko grem letos poleti v Ameriko. :D

 7. Andrej pravi:

  Cena iPada bo definitivno padla ob izzidu novega, računam tam na 50-100€, več ne.

 8. dijaski net pravi:

  Točno tak. Poleti pride nov in se mi zdi da se nekako ne splača kupiti sedaj novega.
  Če v bistvu pomislim, ne vem niti za kaj bi ga uporabljal? Niti nima neke velike uporabne vrednosti ampak fajn je, če ga imaš. Za šminko seveda ;)

 9. gsm servis pravi:

  Po mojih informacijah iPad 2 spet ne bo dobavljiv v Sloveniji, temveč se Apple rešuje na ta način neke vrste zaloge, ki je ostala od iPad.

 10. igre pravi:

  Sem ga poskusil v harvey norman. Res da sem samo neko igro igral na njem. Se mi zdi da je kar težek. Pomoje da za manj denarja dobiš isto kvalitetno napravo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.