Spoštovani Roni!

Odločil sem se, da ti prvič po vseh objavah o meni tudi osebno pišem. Kljub temu da se ne poznava, si o meni napisal besede, ki so me prizadele in me prikazale v napačni podobi, kot me poznajo poslovni partnerji in navsezadnje tudi moji bližnji.

Za pisanje sem se odločil predvsem zaradi tvojih zadnjih komentarjev na had.si, npr.:

On 25.01.11 had said:@(jm): tocno to.. ce bi me kontaktiral sam in bi mi povedal, da ima probleme zaradi tega zapisa, bi sel v webmaster tools in dal noindex na ta zapis in bi izginil iz googla.. simple as that..

In komentarjev na tvojem javnem Facebook profilu:

v bistvu bi on lahko zahteval po zakonu o medijih pravico do popravka, oz. bi se obrnil name, ce bi mu to res prinasalo poslovno skodo in bi jaz odstranil zapis iz gugla.. rade volje.. ker ni moj namen nekomu povzrocati skode..

In sedaj še moje mnenje:
Menim, da si z objavami o meni dosegel, da so nekateri dobili napačno predstavo o meni in mi niso dovolili niti tega, da bi se jim predstavil, oziroma, da bi me bolje spoznali. Nikoli nisem s tabo sodeloval, zato sem bil še toliko bolj zgrožen, da o poslovanju z mano piše nekdo, ki ni z mano nikoli posloval.

Ker se je že začelo dogajati, da so me bralci tvojega bloga (ki so mi to tudi povedali) začeli žaliti tudi »preko štirih oči«, sem stopil do odvetnika, ki te je le pisno pozval, da prenehaš pisati o meni. Resnično nisem oseba, kot jo v svojih objavah prikazuješ ti.

Kljub vsemu nikoli ne bom o tebi pisal ali govoril slabega, saj še vedno mislim, da se dobro vrača z dobrim, in tega se bom vedno držal. Želim si objavo tega pisma, da tvoji obiskovalci vidijo še mnenje osebe, ki jo ti predstavljaš na svoj način in s svojimi merili.

Kljub vsemu ti želim veliko poslovnega uspeha,

Žan Nekrep