Če ste mogoče pozabili – od torka, 1.2.2011, ne velja več stara vinjeta, ampak morate na svojega jeklenega konjička prilepiti novo – roza vinjeto! Cena letne, roza vinjete, ostaja enaka – 95 eurov!

In pogled na Astro je sedaj, ko je dobila še eno vinjeto na steklo, takšen – še kakšno leto, pa ne bom več niti videl čez vetrobransko steklo. Priznam, kljub temu da mi je uspelo odstraniti vinjeto povsem preprosto iz Tigre, tega ne bom počel pri Astri, ampak bom počakal da me bodo policisti kaznovali zaradi preveč vinjet – haha..

8 Responses to Roza vinjeta za leto 2011

 1. markopigac says:

  Stari, ti spadaš v ta rank -> http://www.pigac.si/wp-content/uploads/2009/04/mail001.jpg <- t.i. lovcev na vinjete :)

 2. Kuki says:

  skor tko k Rome na svoji Toyoti :-)))

 3. Dejan says:

  Po novicah se preveč norčujejo glede roza vinjete. Pa če ena od barv. Res jo je hecno videt, ampak mislim da po radijih malce pretiravajo.

  Moram pa reči, da se je modra vinjeta odstranila zelo enostavno. Praktično sem jo samo odlepil in malce pobrisal in je bilo to to.. Sem se pa z predlansko mučil kar nekaj časa.

  Roni, predlagam še kakšno tedensko, da bo kvota prej zapolnjena.

 4. had says:

  @dejan: dva izleta v avstrijo :) pa bo polna sipa vinjet.. :) pol bom pa na zadnje steklo limal :)

 5. sce says:

  Ma sej je sila enostavno. Tudi sam sem imel pri prevzemu svojega avta (tudi Astra) kar nekaj vinjet, vse so šle dol brez večjih težav. Z žiletko sem odstranil vinjeto, lim pa pobrisal z kemikalijami (aceton, razna čistila…). Drugače pa nekateri zbirajo znamke, nakateri steklo, Had zbira vinjete :)

 6. ziza says:

  tvojga avta že neb kupil, če bi ga v takem stanju prodajal :D če nimaš časa spucat vinjete dol, pol najbrž tud avta nimaš časa peljat na servis :)

  žiletka pa pol minute dela :)

 7. had says:

  @ziza: avto pucajo na servisih :) vsake par mesecev :) sipa pa caka, da jo zamenjam – pocena – ampak cakam konec zime :)

 8. ziza says:

  ko/če boš prodaju astrco je fajn spucat te vinjete dol, ker to meče slabo luč ;) a maš 150KM?

  sicer pa so tanove astre mal težke ratale :S 5 vratna z nekaj opreme in 1.7 110KM = 1550kg :S

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.