Pennywise, Elvis Jackson, Kreshesh Nepitash – Kino Šiška – fotografije

V Kinu Šiška se je včeraj odvil precej kvaliteten glasbeni program. Ozračje so ogrevali fantje iz Zasavja – Kreshesh Nepitash, za njimi so prišli na oder Elvis Jackson, ki so v svojem značilnem krogu dodatno ogreli občinstvo za prihod “zvezd” – skupine Pennywise. Kot je pred koncertom rekel pevec Zoli Teglas, sicer frontman skupine Ignite, je držalo – koncert je bil divji.

Če je bila publika pri prvih dveh bandih zadržana, se je s prihodom skupine Pennywise na oder vse skupaj spremenilo. Ker sem stal v prvi vrsti s fotoaparatom v roki, nisem bil nič presenečen, ko sem že pri prvem komadu dobil skoraj pol litra “pira” za vrat. Ah, ja – punk še ni hin! Ko pa se je začel množičen “stage diving”, sem rajši zapustil prve borbene linije – par sem jih uspel uloviti, ko so se vrgli skoraj na glavo med množico. No, vsi niso bili tako srečni – na fotografijo v rdeči majici je fant, ki je stejdž dajval z nogami naprej in ko je to naredil parkrat se mu je folk pod odrom umaknil in pristal je z razbito glavo na tleh. Pevec skupine Pennywise Zoli, je prekinil koncert in zahteval da se fantu pomaga. Prav tako pa je cel koncert opozarjal na to, da naj vsi pomagajo vsem na koncertu in da nasilje nima vstopa v ta prostor.

Če pomislim da sem ta band pred 15 leti zelo rad poslušal, čeprav je bil “2. liga” bandov od Epitapha, mi je bilo po eni uri dovolj punka in obujanja spominov in sem se rajši odpravil domov, da sem današnji dan lahko preživel na več kot 2000 metrih na smučkah. Leta očitno delajo svoje. No, če pridejo NoFx, ali pa Bad Religion, bom zadnji, ki bo šel s koncerta domov!

Klik na fotografijo za celotno galerijo Pennywise, Elvis Jackson, Kreshesh Nepitash
pennywise fotografije


  1. pennywise so zame najboljši koncert letos, ful dobra energija in nič dolgčasa.

  2. Se strinjam, da je bilo noro :) P.s: Naredimo spletno peticijo za koncert Bad Religion v Sloveniji? ^^

  3. Lanskoletni koncert Pennywise v Štuku MB je bil dosti boljši.. te “štenge” iz Kino Šiške bi bilo potrebno odstraniti .. :) drugače pa kar dosti energije, vendar veliko manj kot lani:)

  4. @prome: jaz sem za.. bom pa kr zatezil organizatorjem tega koncerta, da bi to organiziral.. sej verjetno bo tole tudi prebral :)))

    @lovro: sreca, da nisem sel v mb :))))

Komentarji so zaprti.