Sitweet je spektakularna storitev, ki proučuje in zbira podatke o tvitih, aktualnih temah in tviterašicah & tviteraših v Sloveniji. Zbiramo tudi ovitke čigumijev.

Tako je zapisano na novi pridobitvi slovenske tvitosfereMatija in Miha sta se spomnila odlične ideje in jo tudi realizirala. Sitweet postaja “ponudnik” informacij o Twitterju v Sloveniji – število uporabnikov (trenutno 5.772), število tvitov preteklega tedna (36.161), o najbolj vplivnih tviteraših v Sloveniji in ostale zanimive informacije..

Če se ne motim, je tole prvi takšen servis, ki sem ga našel na spletu – tako v Sloveniji, kot tudi v svetu – in Matija, če ne ponudiš te rešitve za cel svet, potem nisi nič naredil!:


Obvestilo: sajt (sitweet.com) – lep, urejen, negovan ne dela v Internet Explorerju. Fantje vedo. Namenoma. Začnite uporabljat en *normalen* brskalnik. kthxbai.

7 Responses to Sitweet – slovenska tvitosfera na enem mestu

 1. Lucifix pravi:

  Res pohvale za dizajn!

 2. Niko pravi:

  Kje je Jonas, se sprašujem?

 3. had pravi:

  @niko: hmm.. dobro vprasanje :) po PI http://www.peerindex.net ni tako vpliven
  http://www.peerindex.net/milijonar

 4. Kljuka pravi:

  Glede IE, primitivizem, nimam česa drugega reči…

 5. Orsa pravi:

  Od kdaj je pa pravica do izbire primitivizem?

 6. Kljuka pravi:

  Ok, in kako lahko v primeru te strani izbiram, če sem prisiljen, da ne uporabljam IE? Komentarji v stilu, da IE ni normalen brskalnik so subjektivni in primitivni, mi boš moral oprostiti to moje mnenje. Bo treba it kdaj na kakšno izobraževanje na temo tega brskalnika, pa boste potem sodili ali je normalen ali ne. Če se pa nekomu ne ljubi par zadev v kodi prilagoditi IE-ju, potem se pa naj raje ne ukvarja s tem poslom. Tudi za Firefox je treba kdaj kaj prilagoditi…

  Mene tako na sitweet ne boste videli, pa verjetno nisem edini…

 7. Ziga pravi:

  Stran sicer deluje v IE brskalnikih (tudi nižjih od v9) samo dobimo bolj nekako mobile obliko. Kljub temu lahko preberemo vse podatke.
  Drugače pa sem mnenja, če nam Sitweet brezplačno ponudi statistične podatke, ki niso nikjer drugje na voljo zadnja stvar kritiziranje katere brskalnike so se odločili podpirati in katere ne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.