Ljubljana Twestival 2011 – se boste udeležili dogodka z namenom zbiranja donacij za društvo Mali Vitez

Tako kot dve leti do sedaj – Twestival 2009 in Twestival 2010, bo tudi letos potekal Ljubljana Twestival 2011 – 24. marec 2011 – Goodlife Lounge Club, v Skalni dvorani Ljubljanskega gradu.

Twestival Ljubljana se je odločil, da bodo letošnje donacije šle fundaciji Mali vitez, ki pomaga mladim, ki so jih ozdravili od raka. Pomaga jim blažiti posledice bolezni in zdravljenja ter jih rehabilitirati, ob tem pa skrbi tudi za osveščenost, saj se zavzemajo za pospeševanje raziskav o raku pri otrocih (via @illegaldrum).

Twestival oziroma Twitter festival so dogodki, ki jih sočasno prirejajo uporabniki družabnega omrežja Twitter po vsem svetu. Njihov namen je druženje v dobrodelne namene, za vsebino in izvedbo pa poskrbimo prostovoljci, ki se večinoma najdemo in organiziramo s pomočjo Twitterja. Gibanje je staro dve leti, sodelujoči prostovoljci z vsega sveta pa smo do sedaj uspeli zbrati že več kot 1,2 milijona dolarjev za dobrodelne namene. (vir)

Več informacij o dogodku – http://ljubljana.twestival.com/, na Twitterju @twestivalLJ, oz. Facebooku TwestivalLjubljana in seveda vabljeni na druženje in pomoč pri zbiranju sredstev za društvo Mali Vitez! Ni pomembno, ali ste uporabnik Twitterja, važen je namen – in ta v tem primeru šteje!

Logo je naredila @betmenka in ga všečkam!

Komentarji so zaprti.