Včeraj so v časniku Delo opravili odlično raziskovalno delo, ko so preverili obtožbe stranke SDS, ki jih je objavljala na svoji spletni strani v zvezi z dokazi o tem, da je bil predsednik Türk obveščen o dogodkih v Velikovcu in so posledično to uporabili za obračunavanje z njim! Vendar so novinarji Dela, v članku Dokumente, ki bremenijo Türka, je SDS ponaredila med drugim zapisali:

Dokument, ki ga hranijo v Arhivu Slovenije, je drugačen od tistega, ki ga je predstavila SDS. Deset strani so v SDS prekopirali iz dokumenta, ki ga je oktobra 1979 prejel predhodnik Danila Türka na mestu predsednika manjšinske komisije pri SZDL, in ga za potrebe objave na spletni strani SDS vnesli v »Türkov dokument«.

Toliko o verodostojnih podatkih, ki jih v javnost plasira SDS in toliko o njihovih namerah! Vendar nekaterim je to dovoljeno in ni nič nenavadnega če se zgodi, da se zavoljo “prave resnice” malce prikrojijo dejstva, oz. da se malce zlaže, ali pa prikroji vse skupaj.


Da o plagiatnem govoru Janeza Janše, ki ga je dobil pri Tonyu Blairu in o njegovih lažeh v etru oddaje Pogledi Slovenije niti ne pišem!

Jeap, obstajata dve Sloveniji. Ena je naša in ena je njihova – v njihovi Sloveniji veljajo povsem drugačna pravila, predvsem pa njihove napake, laži in ponaredki niso nič od tega! Jebi.ga, takle mamo! In seveda, v stranki SDS bodo, kot vedno do sedaj, stvar po hitrem postopku pomedli pod preprogo in naš svet bo šel naprej, kot da se ni nič zgodilo!