had blog roni kordis had blog roni kordis

Marin Medak in Simon Osborne uspešno zaključila odpravo Južna Koreja 2011

Marin Medak in Simon Osborne, ki sta se odpravila na veslanje v Južno Korejo, sta uspešno preveslala več kot 1100km v 23 dnevih. Oz. kot je zapisal Marin:

Potovanje je bilo drugačno kot sem si ga prej predstavljal. V bistvu si stvari, ki so se zgodile sploh nisem mogel predstavljat. Da bom dve tretjini poti preveslal z budističnim menihom in da nas bo celo pot spremljala obalna straža. Nisva se sama odločila za te stvari, ampak so prišle kar same in nisva imela nobene možnosti, da bi kaj spreminjala. Tako je pač bilo in sva sprejela, drugega nama ni preostalo.
Dobesedno vsi, ki sva jih srečala so bili izjemno prijazni in gostoljubni. Velikokrat so naju pogostili in nudili streho nad glavo. Korejska morsko kajakaška situacija je zelo podobna slovenski, se še razvija. Potencial imajo zelo velik in siguren sem, da bo v prihodnosti postal pomemben šport v državi.

Več o samem podvigu na blogu Marina Medaka – http://www.marinmedak.com/

  • Marin Medak – online intervju – s kajakom ob obali Južne Koreje
  • Marin Medak se odpravi s kajakom v Južno Korejo

  • Še vedno pa lahko donirate za društvo KROS:

    Svoj prispevek lahko podariš tudi ti. Če si Mobitelov in Simobilov uporabniki lahko pošlješ SMS sporočilo z besedo MONOSKI na 1919 in doniral boš 1€. SMS lahko pošlješ kolikokrat si želiš, brez omejitev, tudi večkrat na dan. Če pa ste pripravljeni globje seči v žep, pa lahko donacijo nakažete na TRR ali preko Paypala. Hvala!

    Čestitke Marinu in Simonu odpravo, predvsem pa varno pot domov! (spodnje fotografije so last Marina!)