Včeraj je na Ljubljanskem gradu potekal Twestival, kjer so se zbirale donacije za društvo Mali Vitez. Prireditev je bila “topšit” in pohvale gredo organizatorjem, ki so se letos še posebej potrudili. Tudi udeležba je bila zanimiva: minister za pravosodje Aleš Zalar twitter.com/aleszalar , EU poslanka Tanja Fajon twitter.com/tfajon, ex minister Žiga Turk twitter.com/zzturk, govor je imel tudi župan Ljubljane – Zoran Jankovič….

Za glasbo so poskrbele skupine: #wwwhband, The Tide, Žrebci, Discoballs, Tudo, za smeh pa stand-up komika Iztok Majhenič in Mladen Pahović.

Predvsem pa je bilo vse skupaj namenjeno kvalitetnemu druženju in tudi zbiranju denarja za društvo Mali Vitez. Se vidimo naslednje leto spet!

Klikni na fotografijo za celotno galerijo Twestivala
twestival jure godler ales zalar


7 Responses to Twestival Ljubljana odlično uspel – fotografije

 1. Dogodek je bil res dobro organiziran in odzvalo se je kar veliko ljudi. Upam, da so zbrali veliko denarja za drušvo Mali vitez. Imam pa dve pripombe: mogoče bi pri muziki malo zmanjšali glasnost, saj se v notranjem delu skoraj ni dalo pogovarjati in se je večina ljudi zbirala zunaj.
  Druga pa leti na “najmanjšega obiskovalca”, ki bi lahko sodeloval samo na začetku potem pa bi moral domov, saj glasna muzika in mraz zunaj niso priporočljivo okolje otrok do enega leta starosti.

 2. Tamara pravi:

  Dogajanje na “rdeči preprogi” si super pokril. Da si šel spat, preden so dekleta začarali The Tide, srčki večera, je pa kar škoda, no. :)

 3. had pravi:

  @tamara: leta so to.. :)

 4. vfe pravi:

  Bljak! Se mora ta kamarilja res povsod štuliti zraven!

 5. alivea pravi:

  Kaj je to ‘kamarilja’?

 6. pengovsky pravi:

  “Najmlajši obiskovalec” se tudi danes zjutraj počuti odlično in je neskončno igriv. Z njegovo mamo sta imela tudi poseben prostor v zaodrju, kamor sta se lahko umaknila. Ko pa je bilo zunaj prehladno in tudi v zaodrju preglasno, sta šla domov. Pa vseeno hvala za skrb. :)

 7. polde pravi:

  @ alivea

  Kaj je to ‘kamarilja’?

  kamarila (brez j) – SSKJ

  kamaríla -e ž (i) nav. slabš., navadno v monarhistiènih državah
  skupina vplivnih oseb, ki zaradi lastnih koristi posega v odločanje vladarja ali vlade: spletke dvorne kamarile / kraljičina kamarila

  ja res ne vem zakaj se morajo povsod štuliti, viktorji bi bili čisto dovolj…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.