Ne, ni bila to moja poroka – jaz sem svoje “opravil” v Las Vegasu. Vendar ko sem šel mimo Frančiškanske cerkve v Salzburgu, mi je pogled zastavl na zanimivem prizoru, ki ga nisem navajen.

Kočijaž v obleki je pripeljal nevesto, ki jo je sprejel oče in njena družica in sta jo potem v spremstvu “duhovnika?” pospremila pred oltar v cerkev. Glede na to, da nisem pogost obiskovalec cerkva, mi je bila tale precej zanimiva – bila je topla in v njej ni smrdelo…

4 Responses to Frančiškanska cerkev in poroka v Salzburgu

 1. Andrej pravi:

  Mal nenavando je videti poroko v cerkvi v času posta. Če prav vem naj se nebi poročalo v času posta (po pelnični sredi do velike noči).

 2. had pravi:

  @andrej: hvala za tale podatek.. sam, kot sem ze omenil, nimam pojma o teh stvareh – sem bil pa presenecen nad to poroko vceraj, kajti bila je okoli 14. ure, kar se mi je ze tudi zdelo precej nenavadno..

 3. MAJA FIŠER pravi:

  MISSICA SEM KI JO ZANIMA DELO NA GRADU LJUBLJANA KOT SEM IZOBRAŽENA KRALJICA LEPOTE MISS KRONANA KRALJICA LEPOTE SE VAM PONUJAM ZA UREDITEV NA GRADU Z MANO OBIŠČETE ME LAKO OSEBNO ALI PIŠETE NA [email protected] .
  HVALA.
  ČASA IMAM NA PRETEG.

 4. MAJA FIŠER pravi:

  LE UREDITE MI POROKO KAR JE SUPER NAJLEPŠE LEPO SICER. HVALA AMPAK ČISTO VSE MI JE TREBA O POROKI NAREDIT.

  KRALJICA MAJA FIŠER.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.