had blog roni kordis had blog roni kordis

Frančiškanska cerkev in poroka v Salzburgu

Ne, ni bila to moja poroka – jaz sem svoje “opravil” v Las Vegasu. Vendar ko sem šel mimo Frančiškanske cerkve v Salzburgu, mi je pogled zastavl na zanimivem prizoru, ki ga nisem navajen.

Kočijaž v obleki je pripeljal nevesto, ki jo je sprejel oče in njena družica in sta jo potem v spremstvu “duhovnika?” pospremila pred oltar v cerkev. Glede na to, da nisem pogost obiskovalec cerkva, mi je bila tale precej zanimiva – bila je topla in v njej ni smrdelo…

  1. Mal nenavando je videti poroko v cerkvi v času posta. Če prav vem naj se nebi poročalo v času posta (po pelnični sredi do velike noči).

  2. @andrej: hvala za tale podatek.. sam, kot sem ze omenil, nimam pojma o teh stvareh – sem bil pa presenecen nad to poroko vceraj, kajti bila je okoli 14. ure, kar se mi je ze tudi zdelo precej nenavadno..

  3. MISSICA SEM KI JO ZANIMA DELO NA GRADU LJUBLJANA KOT SEM IZOBRAŽENA KRALJICA LEPOTE MISS KRONANA KRALJICA LEPOTE SE VAM PONUJAM ZA UREDITEV NA GRADU Z MANO OBIŠČETE ME LAKO OSEBNO ALI PIŠETE NA [email protected] .
    HVALA.
    ČASA IMAM NA PRETEG.

  4. LE UREDITE MI POROKO KAR JE SUPER NAJLEPŠE LEPO SICER. HVALA AMPAK ČISTO VSE MI JE TREBA O POROKI NAREDIT.

    KRALJICA MAJA FIŠER.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja