Ljubljana je najlepše mesto na svetu – tako je že večkrat izjavil župan Ljubljane Zoran Janković. In kljub temu, da sem samo “nomad”, ki hodi v službo v Ljubljano, se rad sprehodim po njej v nedeljah dopoldan. Takrat je Ljubljana precej prazna, večinoma so turisti na ulicah, vendar se kasneje spremeni v “mravljišče”, ko gredo ljudje na tržnico, bolšjaka, ali pa samo na pijačo.

Včerajšnja nedelja je bila točno takšna – sončna in Ljubljana se je kopala v soncu in idiličnih 22 stopinj je bilo kot nalašč za nastavljanje soncu in opazovanju promenade. In ja, Ljubljana je ljubljena!

Klik na fotografijo za celotno galerijo Ljubljana je ljubljena
ljubljana fotografije


4 Responses to Ljubljana je ljubljena – fotografije

 1. Swizec pravi:

  Ej Ljubljana je prov awesome, moj edini fail je da ne zivim se bolj* v centru :P

  *imam dolgih 7 pes minut do preserca in je prevec

 2. had pravi:

  @swizec: hahaha :)

  men je pa vsec, ko pridem vsake toliko pogledat, kaj dogaja :)))

 3. Slovenec na Tajvanu pravi:

  Ljubljana je vedno lepša in kot Mariborčan Ljubljančanom zavidam tako sposobnega župana. Kljub temu ne bi živel v Ljubljani, jo bom pa z veseljem obiskal vsakič, ko se vrnem v Slovenijo. Upam, da se bo tudi polepšala izven starega centra, komaj čakam na novo preurejeno železniško postajo.

 4. Anonimno pravi:

  Čuj ti ljubitelj Maa, ti se raje ukvarjaj s tajpejskim županom ali od koder si že. In bojim se, da si malo zgrešil lokacijo oz. da polpretekla zgodovina ni bila tvoj najljubši predmet, zato si brž oglej http://en.wikipedia.org/wiki/Taiwan_after_World_War_II in razmisli o relokaciji, Pjongjang namreč ni tako daleč od tam.

  Sicer ne vem, kako ti je brez pomoči substanc uspelo priti do takšnega mnenja o župankoviću, morda po tem, ker mu je glavna prioriteta gradnja štadionov za arirange (če slučajno še ne veš, kaj zamujaš: in poimenovanje še nezgrajenih ulic po lokalnih Pol Potih. Da boš videl, kako velesposoben je, si oglej tole. In tole (ali še boljša verzija tule)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.