Vožnja do Francije, konkretno do Cannesa je potekala v redu. V bistvu, če izbereš pravi čas, oz. dan, potem je vse skupaj precej preprosto. Tri fotografije, prva je bila narejena pred Genovo, ko se začne “avtocesta”, na kateri se človek vpraša ali je na avtocesti ali na dvosmerni cesti in je tako polna ovinkov, da bi bila odlična za driftanje – povprečna hitrost je bila 138 km/h, kar pomeni, da sem vozil precej hitro, predvsem pa je bila cesta povsem prazna, oz. samo ena nesreča, kjer sem za par minut vozil v koloni.

Druga fotografija je nastala malce pred Francijo, na bencinski postaji, kjer se poznajo “ovinki” na avtocesti. In slednja je nastala ob prihodu v Cannes. Prevoženih 851 kilometrov v 8 urah in parih minutah, s tem da sva imela tri postanke! In sedaj bova uživala v vročem vremenu, predvsem pa v neokrnjeni naravi Provanse!

2 Responses to Vožnja do Francije – Cannes

  1. markopigac pravi:

    Vidim, da si v Sloveniji vozil po prometnih predpisih.

  2. abcd pravi:

    Upam, da te na italijanskih avtocestah ni “ujel” kakšen radar oz. da nisi na tisti povprečni hitrosti prešibal eno “območje merjenja povprečne hitrosti”…sicer pa boš čez kakšen mesec to ugotovil po pošti. :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.