Tudi Coca Cola ni več to, kar je nekoč bila – tiste čase, ko so uporabljali “kokain” sploh ne bom omenjal. Kot ljubitelju Coca Cole, se mi je včeraj, v trgovini v St. Tropezu skoraj stemnilo pred očmi. Pred seboj sem zagledal tri okuse Coca Cole, katerih na srečo za enkrat pri nas še ni!

Coca Cola Zero brez kofeina, Coca Cola z okusom češnje in Coca Cola z okusom vanilije. Saj niso resni, kajne? To polni nekdo na črno?! Upanje namreč umre zadnje! In če bo šlo tako naprej, bom moral začeti piti Donat – ta ima samo en okus, kajne?

Da tega, da so te plastenke 1.25L, niti ne omenjam! Grozno!

9 Responses to Coca Cola – Zero brez kofeina, z okusom češnje in z okusom vanilije

 1. Tomaz says:

  Had misli, da imajo te okuse v E.Leclercu v LJ že nekaj časa.

 2. DJ says:

  :O Zame je (bila) Coca-Cola ena sama in taka ne obstaja vec, R.I.P. Tole z okusi pa je cisto v stilu “globalizacije” zadnjih desetih, petnajstih let – ko hocejo vsi vse ponujati. Me ne bi presenecalo, ce tudi Donat obstaja zdaj z x razlicnimi okusi.
  Enako je na TV. Vcasih je bil MTV in tam je bila vedno glasba. Pa History Channel in tam so bili vedno zgodovinski dokumentarci (kolikor toliko resni). Pa xyz channel, ki je ponujal doloceno zvrst programa in pika. Zdaj je pa na vseh vse (vkljucno z neprebavljivimi preglasnimi reklamami) in nekateri priznavamo samo se oglede on-demand. ;)

 3. Ziga says:

  Tako je v E. Lecleru jih imajo že od začetka. Mislim tudi da so še kar iste flaše;)

 4. Jošt says:

  What’s your point, Roni?

 5. morpheus7 says:

  Colo Cherry sem pil v ZDA, ker se mi je zdelo da to pa moram probat. Če bi bil ravno na smrt žejen bi šla, drugač pa ne … :S Keep it standard pa to … ;)

 6. Marija says:

  Ja, so jih res imeli v Leclercu, vanille ni sicer že nekaj časa, je pa še cherry sigurno.

 7. Zero pijem skoraj vsak dan, vanilijo sem že večkrat poskusil, je dobra. Češnje pa še ne.

 8. fly says:

  v CC muzeju imaš na voljo vse okuse CC – ki so jih ali še vedno izdelujejo po vsem vsetu (in se že klasična CC ful razlikuje od dežele do dežele-pač glede na preference narodov)…isto velja za fanto….tak da, to nihče ne polni na črno, to so okusi ki jih CC izdeluje:))))

 9. Miha J says:

  Odkar je Zero, pijem Coca Colo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.