Tudi Coca Cola ni več to, kar je nekoč bila – tiste čase, ko so uporabljali “kokain” sploh ne bom omenjal. Kot ljubitelju Coca Cole, se mi je včeraj, v trgovini v St. Tropezu skoraj stemnilo pred očmi. Pred seboj sem zagledal tri okuse Coca Cole, katerih na srečo za enkrat pri nas še ni!

Coca Cola Zero brez kofeina, Coca Cola z okusom češnje in Coca Cola z okusom vanilije. Saj niso resni, kajne? To polni nekdo na črno?! Upanje namreč umre zadnje! In če bo šlo tako naprej, bom moral začeti piti Donat – ta ima samo en okus, kajne?

Da tega, da so te plastenke 1.25L, niti ne omenjam! Grozno!

9 Responses to Coca Cola – Zero brez kofeina, z okusom češnje in z okusom vanilije

 1. Tomaz pravi:

  Had misli, da imajo te okuse v E.Leclercu v LJ že nekaj časa.

 2. DJ pravi:

  :O Zame je (bila) Coca-Cola ena sama in taka ne obstaja vec, R.I.P. Tole z okusi pa je cisto v stilu “globalizacije” zadnjih desetih, petnajstih let – ko hocejo vsi vse ponujati. Me ne bi presenecalo, ce tudi Donat obstaja zdaj z x razlicnimi okusi.
  Enako je na TV. Vcasih je bil MTV in tam je bila vedno glasba. Pa History Channel in tam so bili vedno zgodovinski dokumentarci (kolikor toliko resni). Pa xyz channel, ki je ponujal doloceno zvrst programa in pika. Zdaj je pa na vseh vse (vkljucno z neprebavljivimi preglasnimi reklamami) in nekateri priznavamo samo se oglede on-demand. ;)

 3. Ziga pravi:

  Tako je v E. Lecleru jih imajo že od začetka. Mislim tudi da so še kar iste flaše;)

 4. Jošt pravi:

  What’s your point, Roni?

 5. morpheus7 pravi:

  Colo Cherry sem pil v ZDA, ker se mi je zdelo da to pa moram probat. Če bi bil ravno na smrt žejen bi šla, drugač pa ne … :S Keep it standard pa to … ;)

 6. Marija pravi:

  Ja, so jih res imeli v Leclercu, vanille ni sicer že nekaj časa, je pa še cherry sigurno.

 7. Slovenec na Tajvanu pravi:

  Zero pijem skoraj vsak dan, vanilijo sem že večkrat poskusil, je dobra. Češnje pa še ne.

 8. fly pravi:

  v CC muzeju imaš na voljo vse okuse CC – ki so jih ali še vedno izdelujejo po vsem vsetu (in se že klasična CC ful razlikuje od dežele do dežele-pač glede na preference narodov)…isto velja za fanto….tak da, to nihče ne polni na črno, to so okusi ki jih CC izdeluje:))))

 9. Miha J pravi:

  Odkar je Zero, pijem Coca Colo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.