Urška Čepin nas vedno znova preseneti s svojo pojavnostjo. Tokrat je Urška Čepin v vlogi komentatorke pokojninske reforme, vendar če odkrito priznam, nimam pojma ali ona v videoposnetku podpira reformo ali je proti reformi – naslov video posnetka je sicer Urška je PROTI! (vendar je tako nejasno vse skupaj, da če je komu kaj bolj jasno, na pove, da bo še ostalim, ki nam ni nič jasno, to jasno!).

Če je tole produkt od tistih ZA, sem jaz avtomatično PROTI. In če je tole produkt tistih PROTI, sem jaz avtomatično ZA! V bistvu pa mislim da se nekdo malce znašel in poskušal narediti vse skupaj viralno in zato je v video “posadil” Urško Čepin, ki naj bi bila “kao” znana Slovenka in bi se ta video širil naokoli. Resnično, ampak resnično upam, da nima vlada, oz. predlagatelji zakona o pokojninski reformi nič s tem! Kajti če imajo, potem so največji šalabajzerji, kar jih obstaja!!


Obstajata dva video posnetka Urške Čepin v zvezi s pokojninsko reformo, ki sta objavljenja na YouTube kanalu uporabnika MrPovodnimoz, ki se je registriral 20. maja 2011. Torej ne gre za nekaj resnega, ker bi vsak pol to zadevo rajši objavil na svojem kanalu in stal za tem.

p.s.: zdajle sem Googlal o tem in pri Požarju našel tale podatek, ki pa je resnično zaskrbljujoč in srčno upam, da ne drži (vir):

Vsebina reklamnega spina je preprosta. Video želi prikazati “absurdnost argumentov” proti prokojninski reformi; na koncu videa Urška Čepin začudena zavpije snemalcu, “Dule, a pol smo mi proti?”
Po besedah direktorja vladnega urada za komuniciranje Darijana Koširja vladno kampanjo za pokojninski referendum na uradu pripravljajo sami, ob pomoči oglaševalske agencije Futura.

Če to drži, potem mora najprej odleteti direktor vladnega urada za komuniciranje in za njim še kdo, ki je to potrdil! Ampak vseeno upam, da je tole samo “hoax“!

Video posnetki z Urško Čepin v glavni vlogi so bili odstranjeni iz YouTuba, kot tudi izbrisan uporabniški račun. Na srečo je to splet in video je na voljo! In moj odgovor na to –
Darijan Košir – direktor vladnega urada za komuniciranje – WTF!?

Urška je PROTI!

Urška ve, zakaj je PROTI!