Borut Pahor nima sreče v teh časih. Najprej se mu zgodi Urška Čepin, potem padejo referendumi, civilna iniciativa se začne zavzemati za predhodne volitve in potem se mu zgodi še Off the record, ki pristane na YouTubeu!

Namreč na “briefingu”, oz. neformalnem pogovoru v Mariboru z novinarju, je Borut Pahor odgovarjal na njihova vprašanja, ki pa niso bila, kot je bilo dogovorjeno na začetku, za javno uporabo! Pravila takega pogovora so, da se me ne citira, če pa boste menili, da je kaj uporabnega pa lahko uporabite…


In se je vse skupaj znašlo na YouTubeu. Kdo je to “uploadal” je vprašanje, ampak po podrobnem poslušanju posnetkov, je to lahko oseba, ki postavlja vprašanje pri 8:30 na prvem posnetku. Zakaj je to storil, mi sicer ni jasno, ampak sedaj sem sam končno dobil občutek da je Borut Pahor tudi precej “domač” človek, ki zna tudi kleno “kleti” in povedati kakšno besedo, ki je ne bi niti pričakoval iz njegovih ust!

p.s.: videoposnetki so izbrisani, ponavlja se Urška Čepin zgodba!! Če je to spin, da se dokaže da je Borut Pahor pravi “dec”, potem naj gre vse skupaj – v njegovem jeziku – “v rit”!

Borut Pahor – Off the record ! – 1. del

Borut Pahor – Off the record ! – 2. del

Borut Pahor – Off the record ! – 3. del

Borut Pahor – Off the record ! – 4. del

Borut Pahor – Off the record ! – 5. del