Pred časom je začel OMV z lojalnostno akcijo, kjer pri vsakem nakupu nad 10 eurov dobiš nalepko. Ko zbereš 20 nalepk, lahko ceneje kupiš Paddington medvedke. In priznam, sam sem podlegel temu.

Sicer se ne OMV črpalkah ne ustavljam samo zaradi medvedkov, ampak kadar se ustavim, takrat vzamem nalepke. In do sedaj sem jih nabral že okoli 80. 60 nalepk sem že izkoristil in imam doma celo Paddington medvedjo družino. V bistvu mi manjkata še dva medvedka, ki pa prideta na vrsto ta teden.

In kaj je najbolj zanimivo pri tej lojalnostni akciji? Medvedkov niti najmanj ne potrebujem! Vendar ker že imam nalepke, potem to možnost tudi izkoristim! Smešno, pa vendar deluje. Vsaj v mojem primeru. Kaj pa ti? Zbiraš nalepke? Medvedke? Točke?

6 Responses to Medvedki Paddington in OMV

 1. Joker pravi:

  Sam so dost dragi, največji je 33€ v redni ceni

 2. Abaddon pravi:

  Jst bom enga za tamalo kupu.. a kje piše od kok let naprej jih lahko otroci uporabljajo ? Ponavadi na veliko opozarjajo da od 3.

 3. DJ pravi:

  Jaz sem predvsem imel idejo, da bi si nabavil tako majico za “v stacuno”:
  http://www.getdigital.de/products/Keine_Bonuskarte
  ;-D

 4. dr. Onyx pravi:

  Tile naftni trgovci gredo kar se tiče kramarskega sejma po črpalkah čedalje bolj po stopinjah Pošte Slovenije, čeprav jim je vendarle potrebno priznati, da imajo nekaj več stila. Sploh pa imajo vrhunski smisel za dober biznis, ko je treba ožet potrošnika.

 5. Andrej pravi:

  Tole bo zvenelo tipično slovensko – nebi rajši dal denarja kaki revni družini v vašem okolišu kakor pa brez potrebe zapravljal, tak da bodo ti medvedki končal na odlagališču po pol leta. Očitno imaš preveč denarja.

 6. miha pravi:

  moja mala nečakinja si je prislužila ta velkega medveda :)

  drugače pa pač vzameš nalepke, če jih že talajo…prav tako vzamem pike na petrolu, pa čeprav sem jih do sedaj koristil le enkrat ali dvakrat v avtopralnici…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.