Pred dvema mesecama sem v zapisu – Petrol in Foursquare – prva “resna” družba, ki ponuja special offer nearby pisal o zanimivi potezi Petrola:

Petrol bo vsak mesec desetim “županom” – uporabnikom Foursquarea, ki imajo največ check-inov na Petrolovih lokacijah, z žrebom podarili 10 majic.

Včeraj sem dobil majico, ker sem bil v mesecu maju “župan” na Petrolovem bencinskem servisu v Litiji! Hvala Petrol!

5 Responses to Petrol in FourSquare – župan Petrola v Litiji v mesecu Maju

 1. Kuki pravi:

  Aha, torej morš bit major, imet največ obiskov, pa še žrebajo… Super, jst sem pa mislu, de bom vse naredu k sem v Lukovici z dvema obiskoma major ratu v mesecu maju. Itak nisem nč dobu :-(

 2. had pravi:

  ne ne :) moras biti mayor na koncu meseca – to pa pomeni najvecje stevilo check-inov :) in ja, potem zrebajo od vseh petrolovih zupanov – 10, ki dobijo personalizirane majice :)

 3. normaln pravi:

  V tako majhnem kraju, kot je Litija, imaš OMV, imaš Mol, dalje proti Ljubljani imaš še en OMV v Podgori in Agip nekje v vukoj*bini. Moraš biti pa res prvovrstno teslo, da ob vsej tej ponudbi tankaš ravno najbolj zanič bencin na Petrolu in s tem povrh fotraš še razne Kopače in ostalo oranžnokhmersko golazen.

 4. had pravi:

  @normaln: kot prvo, kje jaz tankam je zgolj in samo moj problem.. kot drugo, kaj si ti mislis o meni je zgolj in samo tvoj problem..

  in nenazadnje – koga jaz fotkam, ni niti najmanj tvoj problem.. bo slo?

 5. Klemen Žagar pravi:

  hehe zanimivo. Poleg takšnih majic, bi lahko podarili še 10 litrov goriva :) Po mojem bi kar prav prišlo v tem kriznem času.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.