had blog roni kordis had blog roni kordis

Miss Slovenije 2011 je Lana Mahnič Jekoš – izbor za Miss Sveta 2011

Tako kot je v navadi, tudi letos je potekal izbor Miss Slovenije 2011, kjer je zmagovalka Lana Mahnič Jekoš. Vendar gremo po vrsti. Spomnimo se lanskega tekmovanja, kjer je Miss Slovenije postala Sandra Adam, ki pa je potem “zbolela” na izboru za Miss Sveta in so jo odpeljali domov.

Finalistke: Klara Kobe, Tjaša Vezjak, Lana Mahnič Jekoš, Nastja Breg, Barbara Parežnik, Ana Žigante

  • Miss Slovenije 2011 za Miss Sveta 2011 je Lana Mahnič Jekoš
  • Prva spremljevalka Miss Slovenije 2011 je Tjaša Vezjak
  • Druga spremljevalka Miss Slovenije 2011 je Ana Žigante
  • Miss Top Model za Miss Slovenije 2011 je Barbara Parežnik
  • Miss Bikini za Miss Slovenije 2011 je Ana Žigante
  • Miss Talent za Miss Slovenije 2011 je Nastja Breg

In kaj mi gre na jetra pri tej prireditvi? Da so izbori za Miss postali kot gasilske veselice – vsako leto so, ampak vsako leto so manj zanimive. Letošnja voditelja Ula Furlan in stand up komik Tin Vodopivec sta verjetno poskušala biti smešna pred komisijo, vendar jima to ni uspevalo. V bistvu zakaj se v vsako prireditev vleče stand up komike? Je to postal trend?


Pevci na dogodku? O tem rajši ne bi izgubljal besed, ampak včasih je potrebno – nastopi so na playback in v bistvu bi bilo boljše, če pevke sploh ne bi prišle na oder – Neisha niti ni vedela kaj naj poje, Nina Pušlar je napačno odpirala usta, le Bilbi je bila odlična, kot je vedno (vsaj tako se mi zdi!).

Brez oglasov seveda ne gre na takšnih prireditvah! In oglasni bloki so bili tako retro, da sem za trenutek pomislil, da je izbor za Miss Slovenije 1992 – namreč podjetja, za katera še nisem nikoli slišal in namesto oglasov PowerPoint prezentacije, ki se vrtijo v oglasnih blokih. Ampak to je postala že stalnica naših izborov, kajne?

Ker že kritiziram, moram še malce – lepo je, da je Postonjska jama sponzorirala to prireditev, vendar to, da se človeška ribica prikazuje med izhodi deklet v kopalkah je bilo malce preveč – neokusno!

Upam, da bo naša Miss Slovenije, Lana Mahnič Jekoš, rešila lakoto v svetu, prinesla mir in bo svet postal zaradi njenih dejanj boljši in lepši. Mogoče ji uspe rešiti celo našo vlado?! Ah, lažje bi rešila lakoto v svetu, kot našo vlado!

  1. Še dobro da je bilo to na nacionalki, na prvem programu, ker sicer bi se lahko pojavili dvomi v upravičenost zapravljanja denarja za takšne zadeve. Tako pa je to definitivno nacionalni interes, kvalitetno pripravljena vsebina in …. no bo že Majda Širca povedala.

    Sicer pa se je ob tem vredno spomniti referenduma o RTV SLO in kar smo takrat zapisali o tem: http://imedi.si/blog/jeanmark/2010/12/07/za-denar-gre/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja