Gostilna Grof, ki leži takoj ob izvozu avtoceste za Vransko, je letos februarja odprla svoja vrata. Vendar njihova zgodovina sega nazaj v leto 1901.

Celoten objekt gostilne Grof je izredno prefinjeno urejen, da o arhitektu, ki je perfektno združil preteklost s sedanjostjo niti ne razpravljam. Veliki prostori in predvsem je poskrbljeno tudi za najmlajše. Njihovo spletno mesto je postavljeno na WordPressu, kar je zame še dodaten plus!

Hrana je okusna, kljub temu da imajo resnično veliko obiskovalcev. No, včasih se natakar malce zmoti in prinese napačno stvar, ampak tudi to se brez problema uredi. In cene hrane? Zelo ugodne, sploh v primerjavi z Ljubljano – primer t-bone v ponvici – 100g – 2,20 eura (spodnji na fotografiji je imel okoli 700g).

Definitivno priporočam – za tiste, ki bi radi na hitro kaj prigriznili, pa imajo tudi pizze, ki so po pričevanju nekaterih prav tako zelo dobre!

2 Responses to Gostilna Grof – Vransko

  1. abcd pravi:

    Hm, očitno nisi Ljubljančan, da lahko opravičiš, da se natakar “malo zmoti” … po izkušnjah sodeč je v teh primerih s suhozemci najmanj konec sveta in hude psiho travme. :)

  2. had pravi:

    @abcd: pri njihovih cenah sem bil pripravljen na to.. ce bi se zmotil v Argentinu v Ljubljani, se ne bi tako končalo :)))

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.