Kdo hudiča je Kim Kardashian, se sprašujem zadnje čase, ko se mi pogled ustavi na spletnih edicijah naših medijev. Namreč Kim Kardashian ima več objav kot katerakoli “domača zvezda” – ja, zavedam se, da v Sloveniji ni zvezd in da je lažje kopirati fotografije in prevajati članke o “superzvezdnicah” iz tujine. Samo par primerov člankov, kjer ima zgoraj omenjena Kim glavno vlogo:

 • Kim z rentgenom dokazala, da ima naravno ritko (vir Siol) – 27.6.2011
 • Kim je s svojo seksi obleko zaustavila promet (vir Zenska.si) 27.6.2011
 • Ni več dvoma: Kimina rit je naravna! (vir Zurnal24.si) 27.6.2011
 • Kim Kardashian pokazala bele spodnje hlačke (vir Enaa) 27.6.2011


To so današnji članki o Kim Kardashian, da o vseh ostalih niti ne omenjam. In ker se mi ni sanjalo, do začeta pisanja tega zapisa, kdo je ta oseba, sem poguglal:
Kimberly Noel “Kim” Kardashian je nedolžnost izgubila pri 14 letih. Ima sestri Kourtney in Khloe, ki počasi stopata po njenih stopinjah. Njen trenutni partner je košarkaš Kris Humphries, ki je visok 206 cm, Kim pa jih meri 157!

Njen oficielni sajt – http://kimkardashian.celebuzz.com/

In ko sem bral naprej, sem preprosto ugotovil, da se mi ne da več ukvarjati s Kim in da me to v bistvu niti ne zanima. Mi je pa vseeno zanimivo, kako polni internetne medije s svojo pojavnostjo. V bistvu dajem možnost, da ljudje v Sloveniji resnično vedo, kdo in kaj je ona?!?!

3 Responses to Kim Kardashian – WTF in naši mediji?!

 1. Klemen Žagar pravi:

  Kim Kardashian -> 100% sem, da je en izmed računalniških novinarjev, ki pišejo tako trač vsebino nor na Kim ziher ima malo več kot samo 1 poster pred sabo!

  Vabim vas k branju članka. 24ur se spreminja v trač portal!

 2. abcd pravi:

  Kim je zvezda “reality” shova, na temo so celo eno epizodo CSI nardili.

  Čudi me bolj, da nobenga od Jersey Shore ne vlečejo tko pri nas. Sej jih ameriški rumeni tisk ravno tako obravnava, celo bolj pogosto se pojavljajo, kot Kardashianci… še South Park je nardilo par epizod z njimi oz. predvsem z Snooki… Ta pa je šele pojav, ki bi ga morali pri nas bolje spoznati. :) http://www.dailyfill.com/VIDEOS-South-Park-Destroys-The-Jersey-Shore-73512/

 3. sonček pravi:

  Hehe, Snookie :)))
  Drugače pa je Kim “znana” tudi po tem, da je hči pokojnega odvetnika, ki je sestavljal obrambo O.J. Simpsona pri sajvemokaterem primeru.
  Jah, punca se zna prodat, pa če to pomeni po pomoti v javnost spuščen domač pornič ali pa prepričevanje ljudi z rentgenom, da ima naravno zadnjico. Pričakujem še rentgen njenih prsi in ustnic.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.