Kdo hudiča je Kim Kardashian, se sprašujem zadnje čase, ko se mi pogled ustavi na spletnih edicijah naših medijev. Namreč Kim Kardashian ima več objav kot katerakoli “domača zvezda” – ja, zavedam se, da v Sloveniji ni zvezd in da je lažje kopirati fotografije in prevajati članke o “superzvezdnicah” iz tujine. Samo par primerov člankov, kjer ima zgoraj omenjena Kim glavno vlogo:

  • Kim z rentgenom dokazala, da ima naravno ritko (vir Siol) – 27.6.2011
  • Kim je s svojo seksi obleko zaustavila promet (vir Zenska.si) 27.6.2011
  • Ni več dvoma: Kimina rit je naravna! (vir Zurnal24.si) 27.6.2011
  • Kim Kardashian pokazala bele spodnje hlačke (vir Enaa) 27.6.2011


To so današnji članki o Kim Kardashian, da o vseh ostalih niti ne omenjam. In ker se mi ni sanjalo, do začeta pisanja tega zapisa, kdo je ta oseba, sem poguglal:
Kimberly Noel “Kim” Kardashian je nedolžnost izgubila pri 14 letih. Ima sestri Kourtney in Khloe, ki počasi stopata po njenih stopinjah. Njen trenutni partner je košarkaš Kris Humphries, ki je visok 206 cm, Kim pa jih meri 157!

Njen oficielni sajt – http://kimkardashian.celebuzz.com/

In ko sem bral naprej, sem preprosto ugotovil, da se mi ne da več ukvarjati s Kim in da me to v bistvu niti ne zanima. Mi je pa vseeno zanimivo, kako polni internetne medije s svojo pojavnostjo. V bistvu dajem možnost, da ljudje v Sloveniji resnično vedo, kdo in kaj je ona?!?!