Saša Lendero bo voditeljica novega resničnostnega šova – Ljubezen na seniku, ki si ga “boste” lahko ogledali že ta petek, 1.7.2011 ob 20. uri na TV3. Oz. kot imajo zapisano v napovedniku:

Prihaja nov resničnostni šov Ljubezen na seniku, v katerem bomo spremljali 10 samskih moških s podeželja, ki bodo iskali svojo sorodno dušo v mestu.
Zabaven, romantičen in pravljičen resničnosti šov bo vodila Saša Lendero. Drage dame, ne izpustite najbolj pravljične zgodbe svojega življenja!

Oz. drugače povedano – 10 samskih moških iz podeželja, bo iskalo svojo sorodno dušo v mestu. Izbira kandidatov je zanimiva: lastnik turistične kmetije z nastanitvijo, živinorejec, lastnik turistične kmetije, sadjar in živinorejec, živinorejec in poljedelec, konjerejec, drvar in lastnik žage, konjerejec, živinorejec, živinorejec, vinogradnik in poljedelec, sadjar.


In kaj iščejo ti fantje?

 • Išče iskreno in živahno dekle, s katero si želi veliko otrok.
 • Poje v pevskem zboru in hrepeni po ljubezni, ki ga že dolgo ni obiskala.
 • Čimprej si želi ustvariti družino.
 • Želi si dekle, ki bi ga imelo iskreno rado.
 • Ali je dekle pravo zanj, bo vedel, ko se bo zazrl v njene oči.
 • Svojo izbranko bo omrežil z romantiko.
 • Njegove živali ga obožujejo, rade pa ga imajo tudi kozmične sile, ki so mu napovedale lepo prihodnost.
 • Zaljubil bi se lahko v energično dekle s smislom za humor in svetlimi očmi.
 • Energije mu nikoli ne zmanjka, njegovo srce hrepeni po fletni navihanki.
 • Okusil bi jo rad s preprostim, živahnim dekletom naravnega videza in dobrih delovnih navad.
 • To, da so našli 10 samskih moških iz podeželja, ki bodo nastopili v resničnostnem šovu je zame že veliko presenečenje. Če pa najdejo še 10 žensk, ki bodo sodelovale v tej šovu, potem je to win-win situacija. Namreč Slovenci imamo radi takšne stvari – predvsem starejša ciljna skupina, ki pa je precej velika, da o naših babicah niti ne govorimo, ko se jim bo utrnila kakšna solza po mladosti in časih, ko so fantje “hodili k njim v vas”.

  Čeprav se na prvi pogled zdi tale šov “čuden”, imam občutek, da bo tole precej bolj zanimivo kot Kmetija Slavnih, kjer so sodelovali “znani” Slovenci.

  Sicer pa je življenje na podeželju veliko lepše kot življenje v mestu – ni nobenega divjanja, lovljenja rokov, predvsem pa je vse skupaj precej bolj človeku prijazno. Hrana je zdrava, predvsem pa ljudje točno vedo kaj jedo, kar za hrano iz tržnice, čeprav je bio (in kaj jaz vem kaj še vse), ne bi mogel z gotovostjo trditi.

  Klik na fotografijo za celotno galerijo Saša Lendero na rdeči preprogi
  sasa-lendero-slike-fotke-04.jpg

  5 Responses to Ljubezen na seniku – nov resničnosti šov

  1. Abaddon pravi:

   Zakon! Komi čakam.

   Delo na podeželju je garanje, dela se skoz, dopusta ni, maš pa svojo hrano ja, če ti je toča ne stolče. Ni glih z rožicami postlano. Nam je v mestih neprimerno bolje, samo, da se tega ne zavedamo. Res smo bogi, 8 ur v klimatizirani pisarni, potem pa domov gledat vsak mesec drug resničnostni šov. Zakaj pa misliš, da smo izumili mesta :) Verjetno ne zato, ker je na podeželju boljše …

  2. Peter pravi:

   Nemcem Bauer sucht frau že nekaj let lepo špila… Kar seveda niti približno ni zagotovilo, da bo tudi pri nas, ker znajo oni naredit stvari 100x boljš… Bomo videli (pa tudi če ne, mi ne bo sile :D )

  3. izposoja pravi:

   Zanimiv resničnostni šov. Čeprav jih imamo že po mojem mnenju kar precej, noben pa ne prinese nobene posebne dodane vrednosti.

  4. Jest pravi:

   To je ze ponovitev… Oddaja je bila na sporedu pred kaksnimi dvemi tedni se mi zdi… Nadaljuje pamse jeseni…

  5. Anze pravi:

   Moja babica mi je danes rekla, da tudi ona nebi z nobenim od teh bila, pa ceprav je vdova ze 20 let :)

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.