Naši politiki imajo sedaj, v času kislih kumaric, očitno veliko časa. Par dni nazaj so odkrili Twitter, danes pa je Janez Janša odkril Google+. Da ne bo pomote! Podpiram to, da se pridružujejo družbenim omrežjem, vendar jih tudi pozivam, da niso zgolj in samo namenjena agitaciji potencialnih sledivcev, oz. volivcev!

Sicer ne vem po kakšnem ključu dodaja uporabnike Google+ v svoje kroge, vendar sem se jaz znašel med njimi. Ker imam možnost, da ga tudi sam dodam v svoj krog, vendar nimam blage veze kako bi ta krog poimenoval, naprošam vas, bralce, da mi pri tem pomagate!
Deveti krog? Moje ime je Ivan? Ne-prijatelj?

p.s.: če se navežem na naslov – ker sem v krogu Janeza Janše, mi pripadajo kakšne tantieme? Mogoče kakšno mesto v upravi?

3 Responses to Janez Janša me je dodal v svoj krog na Google+

 1. abcd pravi:

  Mislim, da je dodal vse, ki so prišli do G+. Me pa zanima kako je piarju izpisalo vse te uporabnike … iz nekje je moral uvoziti vse te emaile in če razmišljamo naprej … Pripravimo se na veliki spam, če ima SDS vse naše naslove.

 2. aksru pravi:

  hehe, tudi mene je ujel ;-)
  verjetno uporabljajo googlov political tool kit + lepo priložnost po popolnoma javnih krogih …tukaj dober članek, kako dober spam bot je to: http://www.davidnaylor.co.uk/google-release-new-spam-bot-in-form-of-google-plus.html

 3. kredit pravi:

  Mene še ni dodal, sem pa si preventivno pogledal možnosti, ki jih bom takrat imel in našel ukaza Report abuse + Block this person.

  Še dobro …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.