Ladja Delo Revije in njen kapitan Matej Raščan se je očitno začela potapljati (spodnji članki se ne razlikujejo veliko med seboj, kajti takšno je naše novinarstvo – vir je ponavadi STA in potem se doda še par stavkov zraven).

Delo Revije izdajajo cel kup edicij: Jana, Lady, Stop, Obrazi, Anja, Anja Recepti, Vitka Anja, Kih, Smrklja, Eva, Lepa & zdrava, Modna, Naša žena, Pri nas doma, Ambient, Rože & vrt, Moj mikro, Lady križanke… Vendar imajo problem z lastnikom, ki je po prevzemu podjetja nanj prenesel vsa posojila, s katerimi si je financiral nakup (preko 30 mio eurov) in s tem povzročil da se ves denar namenja samo za poplačilo obresti. Honorano zaposleni že dlje časa niso dobili plačanih svojih honorarjev, včeraj pa jim je tudi Pošta Slovenije odrekla raznašanja njihovih edicij.


Kljub temu, da je bila Katarina Kresal Politični Obraz leta 2009 Revije Obrazi in da je bil Matej Raščan zelo blizu tudi s prejšnjo oblastjo, mu očitno v tem trenutku to ne pomaga. Namreč že pred časom bi moral dokapitalizirati Delo Revije s 3 mio eurov, vendar mu tudi to še ni uspelo.

Me zanima kdo si sedaj že “oblizuje” prste, da bo prišel do novih revij in novega prostora za agitacijo v Sloveniji??