Zadnje čase se dogaja precej in v svetu internetov ne obstaja čas kislih kumaric – Google predstavi Google+, Facebook predstavi Video Calling. Facebook vse skupaj pokvari s prenovljenim chatom, ki ga ljudje množično kritizirajo in poleg tega predstavi možnost “taganja” fotografij na Facebook straneh (vir).

Vendar kdor je mislil da je to vse, kar je Facebook pripravil, se je motil. Pred parimi urami je predstavil tudi Facebook for Business, kjer je končno na enem mestu vse potrebno za tiste, ki bi radi “delali” biznis na FB-ju. In takšnih je vsak dan več. V bistvu so bili vsi ti podatki tudi že sedaj na FB-ju, vendar jih je bilo potrebno najti. Sedaj pa so vse skupaj uredili in predstavili na malce bolj prijazen, predvsem pa uporabniku prijeten način.

Če vas zanimajo Pages, Ads, Sponsored Stories in Platform, zraven pa še vse pritikline ki sodijo v ta koš – kako se naredi aplikacije, social plugini, kako se naredijo pravilni oglasi in kako se pravilno naredijo “word of mouth” zgodbe, potem je ta novost kot nalašč za vas.

Čakam na Google odgovor na tole – bo končno pustil poslovne uporabnike, ki sicer že plačujejo njihove storitve v Google+, ali pa jih bo še vedno brisal??