Marin Medak in Gal Jakič – s kajakom čez Hrvaško

Marin Medak, ki ga bralci bloga že dobro poznate kot tistega ki se je z kajakom odpravil na Zakintos in ki je preveslal obalo Južne Koreje in Gal Jakič, športnik paraplegik, ki je zastopal Slovenijo na paraolimpijskih igrah v Vancouvru, sta se odločila za nov podvig – postaviti hitrostni rekord čez Hrvaško v kajaku dvojcu!

Zastavljeno misijo, ki jo začenjata danes, ko vi tole berete, v Prevlaki in jo nameravata končati v sedmih dneh v Kopru, lahko spremljate preko različnih kanalov:

Za Marina bo tole “rahel” trening pred njegovim večjim podvigom, ki ga čaka januarja – odprava še s tremi somišljenki čez Atlantik. Marin še vedno išče sponzorje za ta podvig, prav tako pa išče četrtega člana, ki se bo pridružil njemu in dvema fantoma iz Anglije na tem podvigu:

Kolikokrat si pomislil, da bi preveslal Atlantski ocean? Nikoli?! Nič zato, siguren sem, da te je ideja toliko fascinirana, da že iščeš mail na katerega bi poslal prijavnico. 45 dni križarjenja pod milim nebom, redne telesne aktivnosti in basanja s hrano. 4700 kilometrov, barka s 4 trmastimi konji in en ocean za prečit, sanje vsakega. Pričetek januar 2012. Oglasi se – marin [afna] marinmedak.com.

Srečno Gal in Marin! Predvsem pa čim manj dežja in čim več mirnega morja!!

Klik na fotografijo za celotno galerijo in intervju z Marinom Medakom
marin medak

  1. Senkju senkju :) Bova pridna. Za Marina pa ni tole noben rahel trening, ker mu jaz dajem ful dela ;)

  2. Želim vama mirno morje. Tudi sam sem bil okoli Mljeta s 4 soveslači nedolgo nazaj in smo prav tako spali v Saplunari. Mimogrede tam je ena luštna kelnarca.

    LP Jani

Komentarji so zaprti.