Saša Lendero je vesoljni Sloveniji poznana kot oseba, ki si je z masažo prsi le te povečala, kar je pokazala tudi v oddaji Not padu (vir). No, seveda pa je Saška, kot jo ljubkovalno kličejo mediji znana tudi po svojem petju in pesmih: Ne grem na kolena, Luna, Ljubim cigana Jana, Dotakni se me tam,…

Včeraj, na Zagorski noči, sem imel priložnost prvič videti Sašo Lendero v živo na koncertu. Verjetno tudi zadnjič, ampak to ne drži za vse ostale, ki so bili tam in so uživali v njenem koncertu. Sam sem zdržal natanko tri “komade”, kjer je v vsakem komadu uporabila besedno zvezo “kje so rokice” vsaj 5 krat. Ampak ljudje so bili navdušeni, predvsem otroci in starejše mame, ki bi jo definitivno vzele za svojo takoj. In seveda, ko je zapela komad Ne grem na kolena je celo Zagorje pelo z njo! Se zgodi!

Klik na fotografijo za celotno galerijo Saša Lendero na rdeči preprogi
sasa-lendero-slike-fotke-04.jpg

5 Responses to Saša Lendero – fotografije

 1. Žiga pravi:

  Tipično za zagorjane… le kdo bi jih razumel…

 2. Mateja pravi:

  Super je bila Saška! Samo med nekim miksem nam je rekla nekajkrat za roke vmes ko je bil samo ritem, da je bil večji žur. Ne tako kot Stavros, ko med vsakim komadom teži za roke. Med nobeno svojo pesmijo ni nikoli rekla roke gor in na to sem bila pozorna prav zaradi prej omenjenega pevca, ki me je nazadnje prav ob živce spravil. Simpatične fotke delate!

  • had pravi:

   potem sem imel jaz ocitno sreco in sem bil ravno takrat tam, ko so bile rokice v igri.. bili so komadi siva pot, na kmetiji je lepo in se nekaj podobnega.. ko je tudi poskakovala okrog :))

 3. anonimnež pravi:

  Fak, sam ta ženska je pri svojih 38 letih še tah huda!! Mnjami

 4. Mateja pravi:

  Ja, ja, to je en njen venček. Za noret :-) Pa fino je poskočna ;-)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.