Žur z razlogom 2011 + DJ Umek – uspel žur!

V parku Tivoli je včeraj potekal že 10. Žur z razlogom z DJ Umekom s sloganom Desetič OUT nasilju. Tradicionalni Žur z razlogom je tradicionalno presenetil dež! Ampak tega so obiskovalci Žura že navajeni, saj vsako leto na ta dan dežuje.

Leto je na srečo dež padal samo par minut in shladil vroče ozračje, tistih najbolj navdušenih sploh ni pregnal izpred odra, čeprav so prekinili “session” med najhujšim nalivom. Tudi tla, za razliko od lanskega leta, niso bila blatna in se je dalo povsem normalno hoditi okoli!

V VIP prostoru je bila neskončna množica ljudi, ki so se preriravali ob šanku, kjer je bila zastonj pijača v potokih. Organizatorjem priporočam za drugo leto zelo preprosto rešitev – naj se vsaka pijača zaračuna simbolično – 1Euro recimo in s tem se bodo rešile vrste pred šankom, prav tako pa na mizah ne bodo ostajali polni kozarci nepopite pijače!

In še nekaj v zvezi z VIP-om. Kdo hudiča so bili ti ljudje, ki jih nisem prepoznal, kljub temu da vseeno malce spremljam rumene medije in da vem da v Sloveniji obstaja Miss poljskega cvetja, Miss samokolnice, Miss kuhanega vina, itd… In ko ti takšna oseba vpraša če jo boš fotografiral, je edini možni odgovor ne – ker ne vem kdo je ta oseba sploh!

Sicer pa čestitke organizatorjem, ki jim je uspelo, kljub že prej omenjenemu dežju, spraviti dogodek pod “streho”. V Sloveniji ne potrebuješ zvenečih glasbenih imen iz Amerike, da napolniš Tivoli, dovolj je Fotr aka DJ Umek in zabava je zagarantirana!

Klik na fotografijo za celotno galerijo Žur z razlogom 2009
Simobil - Žur z razlogom

Komentarji so zaprti.