POP TV bo s 1. septembrom ponudil naročniški paket – POP NON STOP, ki bo vseboval šest programov: POP KINO, POP KINO2, POP BRIO, POP FANI, POP OTO in POP SPOT. Ponujali bodo filmske premiere, najnovejše serije, priljubljene in premierne domače oddaje, sinhronizirane risankame in veliko glasbe.

V mesecu septembru si bodo lahko gledalci ogledali filme kot so:Jesse James, Super hudo, Možje, ki strmijo v kozem, Evilenko, Jagenčki in levi, Macgruber,… Serije kot so: Dva moža in pol, Veliki pokovci, Mulci, Pisarna, Gospod sonček, Računalničarji,…

Vendar nič ni zastonj, tako bo tudi mesečnega cena POP NON STOP znašala 11,99 EUR. Vendar bodo poskrbeli za brezplačno promocijo in bodo gledalcem za dva meseca ponujali zastonj ogled.

Celoten spored za Pop Non Stop za mesec september je na volju na spodnji povezavi:
http://issuu.com/ecetera/docs/pop-non-stop-september-2011/11

Ker sam nisem ciljna skupina za Pop Non Stop, je bilo moje prvo vprašanje, ali imamo v Sloveniji dovolj ljudi, ki se bodo naročili na paket in spremljali programe? In odgovor je preprost – če imamo preko 100.000 brezposelnih, potem bo stvar definitivno uspešna in 11,99 EUR ni tako veliko, oz. je manj kot plačujemo za “kurčevo” naročnino na nacionalki!

Mogoče pa se kdaj celo premislim in bom tudi jaz postal njihova ciljna skupina!