POP TV bo s 1. septembrom ponudil naročniški paket – POP NON STOP, ki bo vseboval šest programov: POP KINO, POP KINO2, POP BRIO, POP FANI, POP OTO in POP SPOT. Ponujali bodo filmske premiere, najnovejše serije, priljubljene in premierne domače oddaje, sinhronizirane risankame in veliko glasbe.

V mesecu septembru si bodo lahko gledalci ogledali filme kot so:Jesse James, Super hudo, Možje, ki strmijo v kozem, Evilenko, Jagenčki in levi, Macgruber,… Serije kot so: Dva moža in pol, Veliki pokovci, Mulci, Pisarna, Gospod sonček, Računalničarji,…

Vendar nič ni zastonj, tako bo tudi mesečnega cena POP NON STOP znašala 11,99 EUR. Vendar bodo poskrbeli za brezplačno promocijo in bodo gledalcem za dva meseca ponujali zastonj ogled.

Celoten spored za Pop Non Stop za mesec september je na volju na spodnji povezavi:
http://issuu.com/ecetera/docs/pop-non-stop-september-2011/11

Ker sam nisem ciljna skupina za Pop Non Stop, je bilo moje prvo vprašanje, ali imamo v Sloveniji dovolj ljudi, ki se bodo naročili na paket in spremljali programe? In odgovor je preprost – če imamo preko 100.000 brezposelnih, potem bo stvar definitivno uspešna in 11,99 EUR ni tako veliko, oz. je manj kot plačujemo za “kurčevo” naročnino na nacionalki!

Mogoče pa se kdaj celo premislim in bom tudi jaz postal njihova ciljna skupina!

20 Responses to Pop Non Stop spored – Pop Tv predstavlja nove programe

 1. Mm pravi:

  Netflix čez lužo – neomejene vsebine via ps3, wii, xbox, PC, TV,….
  $8 – samo primerjava, kaj se da, če imaš koristen VPN.
  In da, zavedam se da je SLO premajhen trg da bi tak sistem deloval

  Imam občutek, da ne bo potegnilo tole v Sloveniji, ljudje so navajeni, da so Windowsi zastonj, glasba&filmi potegnjeni iz medmrežja…

  Sam bi z veseljem podpiral določene izvajalce, vendar v Sloveniji ni mogoče to opraviti legalno, saj enostavno ne moreš dobiti kopije ( itunes store v SLO že deluje? )

  Vsekakor podpiram poskus preboja na internetno tržišče, vendar tale po mojem ne bo uspel, potrebno je spremeniti mentaliteto.

 2. Žogca pravi:

  Ne, 11,99 ni veliko. Ampak!!! Teh 11,99 je na strošek za kabelsko televiziji in je na strošek za RTV naročnino. Če bi bilo samo 11,99, okej, pa ni.

 3. Žogca pravi:

  Zdaj vidim!!! Ligo prvakov bodo dali na POP KINO 2 in seveda na to dobili celo goro naročnikov, ziher tudi mojega moža in potem v paketu še mene. Nisem pa vedela, da kino in nogomet imata kakšno povezavo.

 4. ero pravi:

  Ma niti pod RAZNO, ne dam 11.99 € za tole kar ponujajo,pa čeprav imajo Ligo prvakov. Bom pa na tuji tv gledal. Neke stare filme, pa žajfnice za 11.99 € . NITI POD RAZNO. 3.5 € za RTV, 30 € za AMIS, 11 € zavod IPF za poslušanje glasbe, 10 € SAZAS, …… in še lahko naštevam. Potem bi pa radi še 11.99 € za POP sranje . A se je vsem zmešalo. Saj razumem kapitalistično pot naše dežele, ampak tole gre pa že predaleč. Pa vsi slovenski radijski in televizijski programi skupaj nimajo toliko dobrega programa,( razen določenih izjem), da bi me v vse tole prepričali. NITI POD RAZNO p.s. pa če jim bo ta stvar v takšni obliki funkcionirala eno leto, me pa lahko kura po jajcih kluva !!

 5. Adrijana pravi:

  Mi doma smo naročili paket. Ne da pa se mi tako vneto razlagati zakaj, kot to počnejo protagonisti “slabe” volje ;)

 6. ero pravi:

  No draga Adrijana ( protagonist dobre volje). Prosim, če me kot protagonista slabe volje poskušaš prepričat zakaj, naj plačam še dodatnih 11.99 € za tv. Prosim prepričaj me, in morda si bom premislil.

 7. Matej pravi:

  Predvidevam, da bo Liga prvakov še naprej na Kanalu A (vsaj ena tekma vsak večer v živo). Tudi serije in filmi bodo prej ali slej prišli na Pop Tv in Kanal A, premierno pa bodo pač na plačljivih kanalih. Ali bom jaz dal teh 12 evrov? Ne! Že zato, ker gre za Pop. Pa sej že iz HBO, Cinamax, ki sta plačljiva vidimo, da nimata take vsebine, da bi se ju splačal plačevat. Če bi to res hotel zaživet in dobit veliko naročnikov, bi mogli izpolnit dva pogoja: brez oglasov med filmi, serijami … in pa aktualno predvajanja – torej serije max en teden kasneje kot v Ameriki, filme pa istočasno kot pridejo na DVD (in ne tako kot zdaj, ko so filmi nekaj let kasneje, serije pa leto ali celo več kasneje). A bo temu tako? Močno dvomim! Samo po moje je to edina logična stvar za plačljivo televizijo! Tako kot je edina logična stvar pri digitalni televiziji, da imaš DVR (snemalnik in ne le sprejemnik). In ko sem na telemachovi facebook strani napisal, kak nateg je njihov super popularen paket jackpot (ki nima snemalnikov v ugodni ceni – če želiš snemalnik ali HD programe, moraš doplačat še ene 12 evrov, če maš dva televizorja – in pol si na isti ceni kot po starem paketu plus počasnješi internet), so moj post zbrisal. Sam žal je tako, da tile slovenski televizijci in kabelski ponudniki znajo nate*** velik Slovencev, tako da morda ta Pop non stop celo rata (pop plus je prek kabelskih ponudnikov sicer pogorel).

 8. Žogca pravi:

  Matej, jaz sem včeraj prebrala, da bo Liga Prvakov na POP KINO 2. Roke v ogenj seveda ne dam.

 9. Guztl pravi:

  mešaš jabolka in hruška. rtv prispevek za RTV SLO ni naročnina in bo treba to v vsakem primeru plačevati, tudi če se odločiš za Pop non stop. N kabelski, optiki in v raznih trojčkih je cel kup kvalitetnih filmskih in glasbenih kanalov, zajetih v naročnine in ni mi jasno kdo je dejansko tako nor, da bo plačeval tole Pop zadevo, ki nima variante da bo dolgoročno kvalitetna. Predvidevam veliko ponavljanja na teh kanalih in kopiranja iz druguh kanalov. O domači produkciji v stilu naše male klinike pa ne mislim zgubljati besed…

 10. ero pravi:

  Guztl in Matej , TOČNO TAKO.

 11. Gargamel pravi:

  Js nimam TVja in moje življenje je samo zarad tega ene 12% lepše! :D Pogledam 2 filma/epizode na dan, kadar hočem, ščijem po svojem urniku, ne filajo me skos s senzacionalizmom in porabim 3X manj časa pred ekranom na dan. Edina pomankljivost je, da nisem na tekočem z izdelki od Henkla, P&G, Schwartzkopfa in Marsa. :D

 12. Bojan pravi:

  Kaj pa je s HD oz. 3D ponudbo? Tega v ponujenem paketu ne vidim. Brez tega po moje ni resne ponudbe PAY TV.

 13. Matej pravi:

  Sem malce pregledal spored za naslednje tri dni: bolj ali mali le same stare, že videne zadeve, če dam za primer Allo Allo in Policaj z Beverly Hills ali pa kakšni malo znani filmi (seveda se vse vrti po ene petkrat na teden). Skratka ni vredno dat 12 evrov. Vsaj kar se tiče serij imajo Fox Crime, Fox Life in AXN, ki nimajo nobenega dodatnega doplačila pri kabelskih operaterjih, boljši program. Edino kar zdele gledam na teh kmalu plačljivih popovih kanalih sta Rizzolli & Isles ter Without a trace, kar bom pač kasneje gledal na kak drug način.

 14. Adrijana pravi:

  @ero Za plačljiv paket vsebin se odločiš, ali pa gledaš reklame ;) Me pa fascinira naslednje dejstvo. 5 letna naročnina = 1x iPhone.

 15. sss pravi:

  Naročiš najcenejši TV paket na siolu. In gledaš preko MulticasTV VSE kanale :)

 16. jože pravi:

  v bistvu me naročnina ne moti….navsezadnje je prav, da plačaš, kar želiš gledati…seveda ob dejstvu, da je cena primerna….ker pa imamo v Sloveniji RTV ”zakon”, se najverjetneje ta ponudba ne bo obnesla….škoda….sam jo podpiram ob dejstvu, da lahko takoj odpovem obvezno RTV naročnino……

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.