wc-o-rama – Byron Hamburgers London

Byron Hamburgers so po mojem skromnem mnenju najboljši hamburgerji v Londonu. Odlično meso, prijazna postrežba in cena 6,75 funta za hamburger so atributi, ki pridejo tujcu v mestu prav.

In ker je kategorija wc-o-rama bolj prazna, sem se odločil da namesto fotografij hamburgerja objavim fotke njihovega wc-ja. Zanimivo je, ko imaš dve pipi na umivalniku – ena za toplo, druga za mrzlo vodo in potem si izmenično umivaš roko s toplo in mrzlo vodo – kot nekakšno “knajpanje”. In ja, Byron priporočam!

Kaj je smisel wc-o-rame?
Wc-ji v lokalih se razlikujejo med seboj. Nekateri so inovativni, drugi so čisti, tretji umazani. In ker ljudje precej pogosto hodimo v lokale in še bolj pogosto v wc-je, je lahko wc tudi pokazatelj standarda lokala. In v kasnejši fazi mogoče uvedem ocenjevanje wc-jev in vse podobne zadeve, ki bi lahko bile zanimive.

Če kdo želi participirati v tej kategoriji, da ne bom samo jaz skakal po wc-jih s telefonom (v veliki večini to ne bodo profi fotke, ampak škljoci, ki jih naredijo telefoni, kajti vseeno je malce nehumano, da bi si prinesel s seboj studijske fleše in vso kramo, da bi naredil tri fotke stranišča), bom sodelovanja zelo vesel.
V tem primeru bom potreboval: najmanj dve fotografiji wc-ja, lahko tudi več (minimalne resolucije 800×600), natančno lokacijo in ime lokala in pa link do tvojega bloga, oz. spletne strani (ker ne morem ponuditi denarja, sem se odločil za to alternativo in glede na to, da kar nekaj ljudi bere ta blog, je tudi obisk lahko zanimiv).
Pošlješ lahko na info at had.si!

  1. Pa mora biti skret nekaj posebnega ali se lahko vsak wc slika?

  2. Nevem, če si dobil moje slike (pred kratkim sem poslal slike treh wc-jev)?

  3. Ja, teli njihovi umivalniki, kjer majo ločeno toplo in hladno vodo so res legendarni =D
    Pa običajno so te pipce tako kratke, da si prej zviješ zapestje, kokr pa roke umiješ ;-)

Komentarji so zaprti.