Iris Mulej in Tiger Winston Mulej na Facebooku

Verjetno se sprašujete kdo je Tiger Winston Mulej? Tudi jaz sem se včeraj, ko sem odkril Facebook profil te “osebe”. Tiger ima zapisano o svoji družini da je Iris Mulej – Mother in Črt Slavec – Father! Jeap, Tiger Winston je dolgodlaka čivava, katera ima na Facebooku 478 prijateljev, med katerimi je tudi profil Slovenske Novice!!!

Mogoče ne bi bilo slabo, če bi si zgoraj omenjena profila prebrala pravila Facebooka, kjer piše:

You will not provide any false personal information on Facebook, or create an account for anyone other than yourself without permission.

Ah, jebiga, takle mamo pri nas. Profil na Facebooku imajo gostilne, podjetja, psi in vse ostalo, kar ne sodi zraven. Namesto da bi odprli stran in tako galantno rešili vse skupaj, rajši rinejo v osebne profile! Mogoče pa je čas, da se začne eksterminiranje takšnih zadev?

  1. Ja zacnimo z eksterminacijo in potem bo clanek na 24ur: Mark Zuckerberg mi je ubil civavo

  2. Jaz take paciente, če me pač ujamejo glih na slab dan, itak že zdaj reportiram FBju. Na živce mi gredo ti nesposobnjakoviči!

  3. Ni ta punca govorila zase, da je članica Mense, dokler se člani Mense niso oglasili in povedali, da ni?! No, želim si, da se ji ne bi zgodilo in bi rodila čivavo..

  4. Ne, Marko, člani mense se niso oglasili, si si pa vrjetno to tako močno želel, da si sam sebi začel vrjeti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja