Si upaš? Jaz si ne, da kar takoj odgovorim na vprašanje, oz. na ime dogodka, ki se je včeraj dogajal ob Kristalni palači v BTC-ju. Itak + Forma+ sta skupaj pripravila tekmovanje, oz. skoke iz 15 metrov visoke skakalnice, kjer so se med seboj pomerili različni adrenalinski navdušenci v freestyle skokih (BMX, dirt, boarderji, ski freestylerji – naj mi bo oproščeno, če sem pozabil katero od zvrsti, ali jo napačno zapisal).

Med udeleženci dogodka je bila tudi ženska – naša najboljša boarderka Cilka Sadar, najmlajši udeleženec pa je štel samo 12 let – in s svojimi triki v zraku ni zaostajal za starejšimi vrstniki! Pogrešal sem par imen iz domače ski freestyle scene, kot tudi par odličnih boarderjev.

Večina fotografij iz Big Air Baga je dnevnih, kajti ko se je začelo nočiti, sem počasi “spizdil” domov in nisem čakal na koncert Elvis Jacksonov, ki sem jih sicer imel možnost slišati na njihovi vaji, ko seo med drugim brenkali tudi komade od Nietov in podobnih bandov!

Čestitke organizatorjem za uspešno izpeljan dogodek, kot tudi vsem udeležencem, ki ste s svojimi vragolijami v zraku pokazali, da je vse skupaj res relativno!

Klik na fotografijo za galerijo Pepsi Evolution BMX Jam 2011
pepsi evolution bmx

Klik na fotografijo za galerijo Red Bull X-Fighters Exhibition Tour, Maribor
red-bull-x-fighters-exhibition-tour-maribor-19

Klik na fotografijo za galerijo Red Bull Bike Fighters, Maribor
Red Bull Bike Fighters Maribor 18

Klik na fotografijo za galerijo Red Bull Manny Mania
red bull manny mania