Všeč mi je, ko se v centru mesta dogaja. Danes in jutri poteka na Prešernovem trgu predstavitev novega BMW-ja serije 1 v izvedbah Urban Line in Sport Line. V bistvu so v BMW-ju naredili nekaj drugega – za dva dni so odprli nov Pop-up salon na Prešernovem trgu, kjer pa ni so poskrbeli tudi za športni izziv na ski simulatorju, kjer se lahko obiskovalci pomerijo v bitki na čas z Juretom Koširjem in si pridobite nagrado – gorsko kolo BMW Cruise.

Seveda ne gre mimo hostes, ki pašejo zraven k avtomobilom in k celemu kupu obiskovalcev, ki so se radovedno ustavljali v BMW salonu na Prešernovem trgu. Vmes pa se je zgodila še “splavitev” BMW-ja serije 3.

2 Responses to Nov BMW serije 1 – Prešernov trg, Ljubljana – fotografije

  1. S pravi:

    veš česa ne razumem? Če že najamejo prostor, plačajo za promocijo in najamejo hostese… zakaj ne najamejo takšne hostese, ki bi se namesto “kazale”, naredile tudi kakšen vtis na obiskovalce; seveda mislim z vidika komunikacije in pozitivne enregije.
    sem eno videl zraven BMW-ja, jo je blo zlo dober od daleč videti zraven avta, vendar ko si prišel blizu pa je ta čar kar izginil (blokada)…
    Mogoče bi morali malce cenejše najeti, ki bi s svojo energijo razturale in naredile vtis na obiskovalce :)

  2. Manuela pravi:

    Modrega. Z belimi ogledalci in platišči. 2012. Hvala. ;)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.