Kuhinja za samske – prva epizoda

Miha Rejc, ki med drugim občasno piše tudi blog Obuti maček, sicer pa rad predava o družbenih omrežjih in vsem kar je povezanega z njimi in je bil do pred časom zaposlen v podjetju Mimovrste, se je odločil da bo poskrbel za vse samske želodčke, oz. tudi za tiste, ki se vam ne da več prehranjevati zunaj, oz. pri mamah! Preko spletnih epizod bo predstavljal Kuhinjo za samske!

Prva epizoda je namenjena receptu Med gre na jetra. Jeap, tudi jaz nisem ljubitelj jeter, vendar si je vseeno potrebno pogledati celoten posnetek do konca. Ideja mi je namreč všeč in definitivno upam, da ne bo ostalo samo pri “teaserju”, ampak se bo tole nadaljevalo. Namreč ravno tega manjka pri vseh “kulinaričnih” oddajah na televiziji – nismo vsi kuharji, ki bi nam bilo vse samoumevno – večini ljudi se kuharsko znanje konča pri pečenju jajca na oko!

Ker je Miha aktiven na družbenih omrežjih, ga lahko sledite @miharejc, Kuhinjo za samske pa zaenkrat lahko spremljate preko YouTube kanala kuhinjazasamske, oz. jo “lajkate” na Facebooku – Kuhinja za samske

Kuhinja za samske S01E00 – Med gre na jetra

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja