Na ljubljanskih ulicah je zavladal adidas Originals. Središče Ljubljane je zaživelo ob zvokih hip hopa, uličnih plesih in kreativnih grafitih. Prešernov trg je preplavila množica plesalcev in mimoidočih, ki so se zbrali na edinstvenem adidas Originals dogodku. Za odlično vzdušje sta poskrbela adidas ambasadorja Trkaj in Ula Furlan ter skupaj s plesalci plesne šole Urška pokazala, kako na originalen način zavladati ulici.

adidas Originals je svetovno poznana blagovna znamka, ki predstavlja ustvarjalnost, izvirnost in avtentičnost, navdih za svoje kreacije pa črpa iz elementov, ki so prisotni na ulicah. Tako je s plesnim spektaklom v naši prestolnici proslavila ulično kulturo, ki mnogim mladim predstavlja navdih pri ustvarjalnosti, hkrati pa dokazuje, da je lahko vsak posameznik na svoj unikaten način originalen.

Edinstvena in originalna sta tudi adidas Originals ambasadorja Ula Furlan in Trkaj, ki je ob tej priložnosti povedal: »Usoda je tako hotela in ni zgrešila. Sem originalen in predstavljam hip hop, s katerim je adidas tesno povezan že dolgo časa. Ula pa bo s svojo pozitivno energijo pokazala, da imajo tudi gospodične, dame in mame v tem svetu pomembno vlogo – lahko so veliko več kot le ženske.«

Svojo izvirnost so skupaj s 35 plesalci plesne šole Urška pokazali tudi mimoidoči, ki so uživali ob ustvarjanju kreativnih grafitov.

adidas Originals Street Party