iPhone 4S – unboxing – fotografije in Calypso Case ovitek

iPhone 4S je doma! Ni mi bilo treba čakati pred Simobilovimi poslovalnicami, kot so to nekateri storili že zgodaj zjutraj, pa vendar sem vseeno postal ponosni lastnik (hvala Simobil!). Simobil je dobil omejeno število telefonov (okoli 100 in številka ni bila odvisna od njih!), ki jih je danes že zjutraj uspešno prodal. Naslednjo pošiljko pričakujejo v roku tedna ali dveh (ni odvisno od njih, ampak od Appla!)

Tole je moj že četrti iPhone – najprej je bil iPhone 3G iz Italije (več kot tri leta nazaj), sledil mu je 3GS, ki sem ga kupil v Las Vegasu, pred parimi meseci pa sem domov prinesel še iPhone 4, ki pa sem ga imel v rokah samo par minut, kajti potem je dobil zadovoljno lastnico. In posledično imam še vedno 3GS, ki mi še vedno služi odlično.

iPhone 4S ima nekaj cukrčkov, ki jih bom spoznal v naslednjih dneh, oz. ki jih bom počasi odkrival, predvsem pa me veseli da ima boljši fotoaparat, ki mi pride precej prav pri raznih športnih aktivnostih.

iPhone 4S poganja Dual-Core A5 Chip, ima povsem prenovljeno kamera z 8MP, omogoča snemanje posnetkov v 1080p HD Video in poleg tega so predstavili tudi Siri (voice assistant).

Prve izkušnje z njim, oz. sinhronizacija mi je prav v užitek, saj stvar deluje in čez par minut bom imel že funkcionalen telefon, z vsemi svojimi nastavitvami. V bistvu sem se najbolj bal tega dela – kako se bom lomil pri tem, vendar je vse odlično rešeno in urejeno. In sedaj imam vse stvari v iCloudu!

  1. Ti zavidam! Boljša kamera tudi mene mika.. In Siri.. iCloud mi ni tako zanimiv, ker imaš lahko cloud na svojem NAS serverju, je bolj zanesljivo. Uživaj, ponosen lastnik. Jaz čakam na 5ko :)

Komentarji so zaprti.