Refresh

This website www.had.si/blog/2011/11/04/katarina-kresal-naprej-ne-glede-na-vse-video/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Katarina Kresal, naprej! Ne glede na vse – video

Katarina Kresal, ki je prišla v politiko kot NLP (nedolžna, lepa, pametna) je v tem mandatu doživela marsikaj. Postala je politični obraz leta revije Obrazi, nanjo so se spravili z negativno kampanjo Kako je lepo biti glup, pozirala je skupaj s super heroji, na svojem spletnem mestu je objavila Kresnice in tangice, postala je Slovenka leta, itd… Cel kup stvari se ji je zgodilo.

Včeraj pa je na YouTubeu objavila videoposnetek – Katarina Kresal, naprej! Ne glede na vse, kjer glas v ozadju razlaga vse skupaj. Hmm. Tole nekako ni prepričljivo, niti ni primerno njej, oz. trenutnim razmeram stranke LDS, ki ji svetuje Sebastjan Jeretič.

Spodnji video mi deluje bolj kot krik umirajočega v puščavi in namesto da bi se gledalo v prihodnost, se ukvarja s preteklostjo, oz. z nekaterimi zgoraj omenjenimi aferami. Nesmiselno! Z videom se ne bo ničesar rešilo! Sploh pri sedanjih 628 ogledih!?!

In komentar – joške naj pokaže pa jo bom volil :) pove dovolj, kaj si mislijo tisti, ki so si video pogledali!

Klik na fotografijo za celotno galerijo Katarina Kresal in super heroji?
katarina-kresal-superheroj-004.jpg

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja