Ko sem pred časom dobil iPhone 4S, ki mi ga je podaril Simobil, sem zraven dobil tudi Calypso Crystal – CalypsoCase, ki ima na ovitku odtisnjen Simobil logo. Ovitek je fenomenalen, oz. je vreden svojega denarja – 99 eurov, kolikor stane. Edini problem, ki ga imam z ovitkom je, da je malce preveč “fensi”, oz. da vsak najprej opazi ta ovitek, šele v drugem planu je iPhone 4S (za poznavalce, ki sploh ločijo 4 in 4S).

Glede na zgoraj omenjen “problem” (ki v bistvu ni problem), pa so v Calypso Crystal že naredili rešitev – včeraj sem imel v rokah njihov novi model ovitka, ki se uradno imenuje CalypsoCase with Calypso Loop in stane 89 eurov in ima namesto aluminijaste obrobe šivano usnje. Model je na voljo v štirih barvah, z zanimivimi imeni – Tokyo Breeze, Dubai Hills, Superstar in Milan, Paris Raindrop.

Glede na to, da je Calypso Crystal, ki je mimogrede domača firma, začel svojo pot s Crystal Dockom, ki mi ni bil nikoli blizu, me veseli, da so se odločili in šli v smer prestižnih ovitkov za iPhone telefone!

Ovitki Calypso Crystal definitivno sodijo med tiste stvari, ki pritegnejo poglede – če se spomnim leta nazaj, ko je imel BlackBerry za svoj model telefona (ki ga seveda se zdajle ne morem spomniti) usnjene ovitke, je bila zgodba podobna – ljudje so opazili to!