Anja Križnik Tomažin je voditeljica oddaje Ugani, kdo pride na večerjo, ki jo imamo možnost spremljati na nacionalni televiziji ob nedeljah popoldan. Očitno je sedaj trend oddaj, ki so kakorkoli povezane s kuhanjem, saj jih je že cel kup na sporedu na naši nacionalki – v soboto, v nedeljo, v oddaji Dobro jutro.

In ta oddaja se uvršča med zabavne, čeprav se meni danes, ko je bila gostja Jasna Kuljaj, to ni zdel niti približek temu! Je pa res, da je ta oddaja podobno kot ostale, ki jih je v zadnjem času sproducirala nacionalka – mimosunek!

Kaj me je danes tako zmotilo, da sedaj prelivam gnoj po oddaji Ugani, kdo pride na večerjo?

Jasna Kuljaj, ki je bila gostja oddaje je v oddajo prinesla svoje domače vino – Kuljaj in ga prav lepo in zastonj oglaševala v oddaji! Tole se mi je zdel prvi “fail”, do katerega ne bi smelo priti v takšni oddaji – če je bil to namen, da se zastonj promovira vino, potem naj se to objavi z napisom oglasno sporočilo, kot je potrebno to narediti.

Druga stvar, ki pa mi je še bolj “dvignila pokrov”, pa je bilo njeno promoviranje “šopinga v Veliki Kladuši”, kjer se nakupuje “fejk roba”. Če je njej pomembno, da nosi firme priznanih oblikovalcev, vendar nima denarja da si kupuje originale in kupuje ponaredke, potem je to milo rečeno smešno. Še bolj kot smešno pa je dejstvo, da je to tudi prepovedano! In na nacionalki bi lahko imeli človeka, recimo PR-ovca, ki bi takšne stvari kontroliral, oz. preprečeval.

Če sem povsem iskren. Oddajo Ugani, kdo pride na večerjo sem gledal natanko sedem minut in v tem času sem bil totalno razpizden. Zanima me, koliko stane produkcija ene oddaje in zakaj hudiča moramo davkoplačevalci plačevati takšno sranje!!!

Aha, komisije nisem še niti omenil – #wtf bo povsem dovolj, kajne??!

p.s.: nagradne igre na Facebooku imajo pravila, ki se jih morajo organizatorji držati – Oddaja Ugani, kdo pride na večerjo, se jih ne drži (nagradne igre potekajo samo preko aplikacije!!!)

Od tega trenutka do konca oddaje, ko bomo razkrili skrivnostnega / skrivnostno gosta / gostjo, lahko pošiljate svoje predloge. Zmagovalec / ka bo tisti, ki bo od začetka glasovanja prvi uganil, za koga gre. NAJ SE GLASOVANJE ZAČNE!