Obljubim, Lea Perovšek je zadnji izmed modelov, ki ga objavim iz Nikonovega dneva fotografije. Verjetno ste vsi že siti fotk na pol golih deklet, kajne? In kdo je Lea Perovšek? Miss športa Slovenije 2010, ki prisega na brazilsko depilacijo (vir)!

Da ne bo pomote, obstaja še precej fotk iz dogodka, vendar se mi jih ne da niti pregledovati, sploh po tem, ko sem dobil od managerke enega od objavljenih modelov FB sporočilo, da naj odstranim tri fotografije, ker sodijo med lahko pornografijo. V nasprotnem primeru bo taista managerka zahtevala za fotografije plačilo! No ja, seveda, vmes pa še svizec zavije čokolado – če bi mi pisal sam model, ne pa managerka, bi rade volje to storil. Oz. verjetno bi to storil tudi v primeru, da bi me na drugačen način prosila za odstranitev fotografij – v primeru, ko je zraven grožnja, pa pač to ne gre. In tako čakam njenega pravnika, da mi napiše zahtevek!

Aha, fotke bi radi. Evo!

8 Responses to Lea Perovšek – Nikon dan fotografije

 1. Johnny pravi:

  Od kdaj pa se ne sme objavljati slik iz takih in podobnih prireditev?? Zahtevek je res smešen, sploh pa bo imela managerka precej dela če želi poloviti in izbrisati vse fotke po netu :)

 2. lunn pravi:

  + to, da je smešno zakaj je model-ka sploh pristala na to, da bo v spodnjem perilu pozirala na nekem dogodku kjer je prav bistvo! fotografiranje. To je pa res že čisto mimo.. jooj.

 3. stieber pravi:

  Torej, punca je nastopila na javni prireditvi, ki jo je priredil proizvajalec fotografske opreme za fotografe in kjer je, kot je nekdo že napisal, bistvo ravno to, da ima tako rekoč vsak obiskovalec v roki fotoaparat in FOTOGRAFIRA dogajanje, in sedaj neka njena menedžerka misli, da lahko diktira, katero njeno fotko sme kdo objaviti in nekaj govori o zaračunavanju? :) Pravila so jasna, editorial foto lahko mirno objavljaš, tudi prodajaš, za druge vrste uporabe, recimo da narediš reklamo in uporabiš te fotke, je pa stvar dovoljenj oz dogovora. Me pa prav zanima had, katera managerka oz katera punca je to. Res me zanima. Da vem, če slučajno nanese kdaj kak projekt, da vem s kom imam opravka.

 4. stieber pravi:

  Aja, sem videl, da ne veš za vsa imena deklet, ena je Gea Erjavec, za drugo pa tudi jaz ne vem, mislm pa, da je celo angleško govoreča

 5. Screech pravi:

  Za takšen model se spodobi, da si odstrani dlake na rokah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.