Oz. celo devet Apple naprav v njihovem predstavitvenem videospotu, če ga pogledate do konca – Uradni videospot: SDS – pametna rešitev do konca. Zakaj me to fascinira in si zasluži zapis? Preprosto – SDS je predstavil svojo “knjižico” 10 + 100, s katero mahajo na soočenjih, imajo jo v rokah na tiskovnih konferencah, na intervjujih… Skratka svojo “biblijo” imajo povsod s seboj.

Ker očitno celotna stranka SDS uporablja iNaprave, bi bilo veliko bolj preprosto, če bi naredili iPhone / iPad aplikacijo 10 + 100 in bi dosegli prejo 20.000 (preko palca) uporabnikov iNaprav v Sloveniji. Za to ne bi padlo niti eno drevo, pa tudi novinarji bi bili bolj zadovoljni, ko bi mahali z iPadi na tiskovkah, kot pa da mahajo s knjižicami. Sicer dvomim, da bi bilo število “dolpotegov” aplikacije veliko, vendar ideja niti ni slaba, kajne?

O tem ali Dedek Mraz res obstaja ali ne, pa kdaj drugič!

p.s.: spodaj je še pogled na hitro tipkanje, ki ga izvaja ena izmed oseb na videoposnetku na prenosniku (ne, ni tablica, kot sem mislil)

Uradni videospot: SDS – pametna rešitev

neUradni videospot: SDS – pametna resitev

7 Responses to Sedem Apple naprav na mizi SDS

 1. Ljubo pravi:

  Žal, ampak res žau, bejba nima tablce ampak prenosnik…

 2. jokeman pravi:

  Tole tipkanje je v prazno, se dobro vidi :)

  Spominja me na tega policaja :)
  http://youtu.be/jQJtQcMcYmU

 3. markopigac pravi:

  Jaz sem že davno rekel, Janez Janša je najboljši ambasador Appla v Sloveniji. Pojedel je vse applove vunbacače, ki doživljajo orgazme na svojih spletnih straneh z njimi. Kdo so oni se vprašaš, ko pride s tablico.

 4. andrej pravi:

  Had, ti si pogrešal Rupla, v spotu ga maš.

 5. Matej Žagar pravi:

  Žalostno, če bo kdo samo zaradi jabolčnikov nasedel… Sicer pa je spot dober.

 6. Iztok pravi:

  Steve bi se v grobu obračal, če bi vedel katera politika v Suvereniji zofta na njegovo estetiko.

 7. Iztok pravi:

  Dans sem v Mariboru opazil Vepra, kako sprašuje po semaforjih za svoj cilj. Najbrž se mu je moduilo na kak mambodžambo esdeesovski predvolilni ferajn. Očitno gps žvaka ni za seljaka. Kaj bi potem z ipadom, v katerega buli? Za damačo tacno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.