Volitve 2011 in 100 najbogatejših Slovencev 2011 – Facebook zbiranje slikic

Lani sem zbiral fizične slikice nogometašev, ki jih je izdajalo podjetje Panini, letos pa zbiram slikice politikov na Facebooku v igri Volitve 2011 in slikice najbogatejših Slovencev v igri 100 najbogatejših Slovencev 2011. Smešno, kajne? Tudi meni se zdi tako, vendar po drugi strani je takšno zbiranje “virtualnih slikic”, “trejdanje” s prijatelji in čakanje na to, da napolniš album prav zabavno. In še nekaj dobrega je v tem – ne zapraviš niti centa, razen svojega času, ki ga porabiš za ta namen.

  • Volitve 2011 so ideja Mladine in vsebujejo 56 nalepk strankarskih “veljakov”. Naj omenim, da mi jih manjka še osem – med njimi so Janez Janša (za katerega se špekulira, da ne obstaja, čeprav ga imajo nekateri že v albumu, Milan Zver, Radovan Žerjav, Franc Pukšič,..

Upam, da ni glavna nagrada večerja z enim izmed politikov iz igre?

  • 100 najbogatejših Slovencev 2011 pa organizirajo Finance in album vsebije 103 nalepke? Hm, tudi mene je zmotila številka, vendar nič ne de. Vendar to zbiranje ni tako zanimivo, saj ima eno veliko pomanjkljivost – Finance nimajo od vseh ljudi, ki so na lestvici 100 najbogatejših fotografij in potem vse skupaj izgleda precej čudno!

In če sem zgoraj že omenjal večerjo s politikom – Finance bodo nekomu resnično omogočile večerjo z najbogatejšim v Sloveniji – Sandijem Češkom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja