Kdor je včeraj spremljal oddajo je bil v določenem trenutku verjetno zelo presenečen, ko je Zoran Jankovič prevzel pobudo in sam vprašal Janeza Janšo o nakupu stanovanja na Mesarski v Ljubljani, ko ga je voditeljiva Petra Krčmar spraševala o njegovih nepremičninah.
Zadeva je potekala takole (na srečo ima Pop Tv Voyo.si, kjer si lahko ogledate pričujoč posnetek (vir):
Zoran Jankovič: Mene sprašujete zakaj nisem hiše prepisu. Pa jaz vas vprašam, da vprašate gospoda Janšo ne, ko je kupil stanovanje, kako ga je plačal in zakaj ga ni prepisu v Ljubljani?

Zoran JankoviČ: Gospod Janša, na Mesarski, kako ste kupu stanovanje?
Janez Janša: Stanovanje sem plačal s kreditom in sem ga tudi prepisal.

In v čem je zdej problem gospod Jankovič, je nadaljevala Petra Kerčmar. In potem je sledilo par sekund mučne tišine, ko gledalcem pred TV zasloni ni bilo povsem jasno, zakaj hudiča bi Jankovič spraševal takšno vprašanje Janeza Janšo, če seveda ne bi bilo zadaj kaj bolj odmevnega, oz. če ne bi imel kakšne dodatne informacije o njegovi resnici, ups, laži!

Na Twitterju je @loudandwicked vprašal – A tisto Zokijevo vprašanje Janši je bil #epic #fail, ali mu pripravlja kakšno bombo? (vir)

Seveda so mediji danes preverili izjavo Janeza Janše in ugotovili, da se je zlagal! Namreč v zemljiški knjigi sta vpisana nekdanja lastnika stanovanja na Mesarski ulici, ki sta ga pred dvema letoma kupila Janez Janša in njegova žena Urška Bačovnik Janša.

Ups. Ampak nič ne de, v Sloveniji imamo očitno več vrst laži. Ena je tista, ki jo izreče Janez Janša (ni se zgodilo prvič tudi v etru – očitno se res tudi on stara – Pogledi Slovenije – Uroš Slak in Janez Janša se zlaže v eter na RTv Slo

p.s.: stranka SDS je bila ravno tista stranka, ki je v primeru GG-ja ponavljala da LAŽ je LAŽ! No, seveda v Sloveniji veljajo dvojna merila v takšnih primerih – kakopačne!